Αγρια συμπλοκή στο Αλσος Βεΐκου: Πρωταγωνιστές μαθητές από το σχολείο του Μάκη που αυτοκτόνησε λόγω μπούλινγκ

 
Αγρια συμπλοκή στο Αλσος Βεΐκου: Πρωταγωνιστές μαθητές από το σχολείο του Μάκη που αυτοκτόνησε λόγο μπούλινγκ

Ενημερώθηκε: 18/05/22 - 14:03

Μια ομάδα μαθητών από το Γυμνάσιο του 14χρονου Μάκη από τα Σεπόλια που αυτοκτόνησε προχτές, προκάλεσε άγριο επεισόδιο με μαθητές σχολείου από το Παγκράτι κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής στο Άλσος Βεΐκου, χθες το πρωί, Τρίτη 17 Μαϊου

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια ομάδα μαθητών, από το σχολείο του Μάκη, κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής στο Άλσος Βεΐκου, επιτέθηκε φραστικά σε μαθητές από γυμνάσιο του Παγκρατίου και στη συνέχεια τα χτύπησε. Από τη συμπλοκή τραυματίστηκαν ελαφρά ένας 14χρονος και ένας 15χρονος.

από αστυνομικές πηγές, μαθητές δύο σχολείων συνεπλάκησαν άγρια, για άγνωστο έως τώρα λόγ, κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής στο Άλσος Βεϊκου.

Πολίτες ειδοποίησαν την Άμεση Δράση που έσπευσε στο σημείο και συνέλαβε τα πέντε άτομα.

Τα παιδιά που τραυματίστηκαν είναι από το σχολείο του Παγκρατίου, ενώ και οι πέντε συλληφθέντες είναι από το σχολείο του 14χρονου Μάκη.

Οι πέντε συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, κατηγορούμενοι για σωματική βλάβη οι τέσσερις και ο πέμπτος για απειλή και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, αφού ο ένας από τους μαθητές που τραυματίστηκαν είπε ότι, εκτός από την επίθεση που δέχθηκε από τους κατηγορούμενους, ένας τον απείλησε και με μαχαίρι.

Οι πέντε συλληφθήντες αφέθηκαν ελεύθεροι, ωστόσο είναι αντιμέτωποι με τις εξής κατηγορίες: σωματική βλάβη κατά συναυτουργία, απειλή, απόπειρα κλοπής επειδή προσπάθησαν να κλέψουν τα κινητά των άλλων παιδιών και παραβίαση του νόμου πέρι όπλων.

Το περιστατικό, δύο μέρες μετά την αυτοκτονία του Μάκη, πιθανά εξαιτίας μπούλινγκ από συμμαθητές του, δημιουργεί εύλογα ερωτήματα για το τι πραγματικά συμβαίνει στο συγκεκριμένο σχολείο.