Αμβρόσιος: Καταγγελία σοκ! Έδιωξε ανήμπορο ηλικιωμένο από γηροκομείο επειδή... είναι gay

Αμβρόσιος: Καταγγελία σοκ! Έδιωξε ανήμπορο ηλικιωμένο από γηροκομείο επειδή... είναι gay
Ενημερώθηκε: 20/02/19 - 20:50

Παρά την πρόσφατη καταδίκη του σε επτά μήνες φυλάκιση με αναστολή από το Εφετείο Αιγίου μετά από μήνυση ομοφυλοφιλικών οργανώσεων, ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, δεν λέει να δώσει τέλος στην κόντρα του. 

Δεν έχει προηγούμενο η νέα υπόθεση με πρωταγωνιστή τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο και ανήμπορο Πατρινό. Πρόκειται για έναν ηλικιωμένο άνθρωπο ο οποίος αντιμετωπίζει  πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας και τον οποίο μέχρι πρότινος φρόντιζαν υπερβάλλοντας εαυτόν οι άνθρωποι της δομής "Bοήθεια στο σπίτι". Πριν από λίγο καιρό η φροντίδα του στο σπίτι κατέστη αδύνατη με αποτέλεσμα να απευθυνθούν στη  Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων "Καλλιμανοπούλειο".

Χθες η δομή του Δήμου ενημερώθηκε ότι υπάρχει εμπλοκή με την παραμονή του ηλικιωμένου μετά την αντίδραση του Μητροπολίτη Αμβροσίου. Αντίδραση, η οποία προήλθε απο το γεγονός ότι ο Σεβασμιώτατος πληροφορήθηκε ότι ο ηλικιωμένος ήταν ομοφυλόφιλος!

Είναι άλλωστε γνωστό ότι ο κκ. Αμβρόσιος καταδικάστηκε προ μερικών εβδομάδων σε επτά μήνες φυλάκιση με αναστολή από το Εφετείο Αιγίου μετά τη μήνυση που ειχαν κάνει εις βάρος του ομοφυλοφιλικές οργανώσεις για τις εμπρηστικές του δηλώσεις.

Όταν έγινε γνωστή η παρέμβαση και η αντίδραση που υπήρξε από τον Δήμο και την Υπηρεσία ¨"Βοήθεια στο σπίτι" παρενεβη στο θέμα ο διευθυντής του Καλλιμανοπουλείου και τελικά προς τιμήν του ο Μητροπολιτης ανακάλεσε την αρχική του απόφαση. ΄'Ετσι ο τρόφιμος παραμένει στο Καλλιμανοπούλειο.

Πηγή: tempo24.gr