Αμφιλοχία: Χωρίς πινακίδες κυκλοφορούσε ο 19χρονος-Μετά την παράσυρση έφυγε και έκρυψε το αυτοκίνητο

Χωρίς πινακίδες κυκλοφορούσε ο 19χρονος στην Αμφιλοχία-Μετά την παράσυρση έφυγε και έκρυψε το αυτοκίνητο
Ενημερώθηκε: 07/03/17 - 16:56
Του Θοδωρή Παναγιωτίδη

Αίσθηση έχει προκαλέσει το νέο τροχαίο δυστύχημα με την εμπλοκή του 19χρονου Έλληνα οδηγού που ευθύνεται για την παράσυρση και τον θάνατο της 73χρονης γυναίκας στην Αμφιλοχία και την παράσυρση και τον τραυματισμό της 56χρονης γυναίκας που περπατούσαν μαζί στην άκρη του δρόμου. Ο νεαρός οδηγός αφέθηκε ελεύθερος από τον εισαγγελέα Αγρινίου και ορίστηκε τακτική δικάσιμος, παρά τα επιβαρυντικά στοιχεία σε βάρος του.

Στο αυτοκίνητο είχαν παραδοθεί οι πινακίδες και κυκλοφορούσε δίχως αυτές, ενώ αμέσως μετά την παράσυρση που σημειώθηκε δέκα λεπτά μετά τις 8 το βράδυ, στο 5ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Αμφιλοχίας-Εμπεσού, ο νεαρός οδηγός εγκατέλειψε αβοήθητα τα θύματά του, τράπηκε σε φυγή, εντοπίστηκε ύστερα από δύο ώρες από άντρες της Τροχαίας που τον αναζητούσαν και συνελήφθη και ύστερα από μία ώρα εντοπίστηκε και το αυτοκίνητό του, που το είχε παρατήσει σε χωράφι στην ευρύτερη περιοχή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό το τροχαίο δυστύχημα γίνεται μόλις λίγα 24ωρα μετά το τραγικό περιστατικό στην Ημαθία και μερικές μόλις ημέρες μετά το εξίσου τραγικό περιστατικό έξω από την Θήβα.

Σχετικά Θέματα:

Αμφιλοχία: Άφησαν ελεύθερο τον ασυνείδητο οδηγό που παρέσυρε δύο γυναίκες και σκότωσε τη μία!

Αμφιλοχία: Ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε δύο γυναίκες και τις εγκατέλειψε - Νεκρή η μία