Αρτέμιδα: Το παιδί έκανε το νεκρό για να γλιτώσει από το πιτ μπουλ - Ο πατέρας περιγράφει όσα έζησε ο 11χρονος

 
paidi pit mpoul

Ενημερώθηκε: 31/10/23 - 09:30

Για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε το 11χρονο παιδί του στην Αρτέμιδα όταν του επιτέθηκε το πιτ μπουλ μίλησε ο πατέρας του μικρού αγοριού.

Σύμφωνα με τον πατέρα του 11χρονου που μίλησε το πρωί της Τρίτης στον ΑΝΤ1 το αγόρι -που δέχθηκε δαγκώματα από το σκυλί στο κεφάλι και τον σβέρκο- «προσπάθησε να φύγει από το σκυλί και έβαλε το χέρι στο στόμα του τέσσερις φορές».

Όπως είπε η κίνηση που γλίτωσε το παιδί ήταν όταν σκέφτηκε «να κάνει το νεκρό» τη στιγμή που το πιτ μπουλ επέστρεψε για να του επιτεθεί δεύτερη φορά.  Όπως είπε, το παιδί έκανε ότι ήταν αναίσθητο και έφυγε το πιτμπουλ όμως όταν κουνήθηκε λίγο επέστρεψε και του ξαναεπιτέθηκε.

“Το παιδί πάει λίγο καλύτερα, χειρουργήθηκε κατευθείαν την ημέρα που τον πήγαμε”, είπε σχετικά ο πατέρας του 11χρονου.

Όπως είπε το παιδάκι έκανε ποδήλατο στην περιοχή και το σκυλί ήταν ελεύθερο εκείνη την ώρα.

Κατά τον πατέρα του 11χρονου δεν είχαν δει τις προηγούμενες ημέρες στη γειτονιά το πιτ μπουλ, το οποίο ήταν ελεύθερο.

Η επίθεση από το πιτ μπουλ έγινε το απόγευμα της περασμένης Πέμπτη στην Αρτέμιδα την ώρα που ο 11χρονος έκανε ποδήλατο.

Το σκυλί επιτέθηκε στον ανήλικο, τον δάγκωσε στα πόδια, τον πέταξε από το ποδήλατο και στη συνέχεια τον δάγκωσε στο κεφάλι και στο σβέρκο.

Ο 11χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Σπάτων και με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση καθώς πέραν των εκδορών και εκχυμώσεων στο πρόσωπο και τα πόδια, ένα δόντι του σκύλου του τρύπησε το κρανίο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ