Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που θέλει να "μπει" στο MEGA

 
Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που θέλει να "μπει" στο MEGA

Ενημερώθηκε: 30/03/16 - 22:01

Την προθεσή του να στηρίξει το business plan του Θεοχάρη Φιλιππόπουλου για τη διαμόρφωση ενός βιώσιμου σχεδίου ανασυγκρότησης της Τηλέτυπος Α.Ε. ανακοίνωσε ο πρόεδρος της 24Media Δημήτρης Μάρης,μετά την απόφαση του σταθμού να περικόψει στο μισό τους μισθούς των εργαζομένων ,αλλά και να κηρύξει στάση πληρωμών στους υψηλά αμειβόμενους.

MEGA Channel

Ο ίδιος εμφανίζεται ως ένας από τους μετόχους που σχεδιάζουν να μπουν στο νέο μετοχικό σχήμα του.

Η ανακοίνωση του έχει ως εξής:

"Η επένδυση στην αγορά των Μέσων Ενημέρωσης αποτελεί σταθερή στρατηγική της 24ΜEDIA. Η ανεξαρτησία αυτών των επιλογών την έχει καταστήσει κυρίαρχη στην αγορά των ψηφιακών Μέσων.

Το καθεστώς προσωρινών αδειών στην τηλεόραση και γενικότερα στο επιχειρηματικό τοπίο ταλανίζει το δημόσιο βίο και οδηγεί σε προβληματικές καταστάσεις. Η ανάγκη υπέρβασης αυτού του καθεστώτος μέσω της κατοχύρωσης μόνιμων κανόνων λειτουργίας αποτελεί πάγια θέση μου.

Το μέλλον του τηλεοπτικού σταθμού Mega Channel ενδιαφέρει τα εκατομμύρια Ελλήνων πολιτών που το επιλέγουν για την ενημέρωση τους, επιδρά καταλυτικά στη ζωή εκατοντάδων εργαζομένων και επηρεάζει την εξυγίανση του τοπίου των ΜΜΕ - που είναι αναγκαία και έχει καθυστερήσει.

Θα φανούμε αρωγοί στην πρωτοβουλία του κ. Θεοχάρη Φιλιππόπουλου για τη διαμόρφωση ενός βιώσιμου σχεδίου ανασυγκρότησης της Τηλέτυπος Α.Ε. Η συμμετοχή της 24MEDIA τόσο επενδυτικά όσο και στρατηγικά στο συγκεκριμένο εγχείρημα, θα καθοριστεί βάσει των αποτελεσμάτων του λογιστικού ελέγχου (due diligence) και της ποιότητας του επιχειρηματικού σχεδίου (business plan)."


Διαβάστε επίσης:

Παραίτηση - «βόμβα» στο MEGA

Κρίσιμες ώρες για το Mega