Αυξημένη κίνηση και χαμηλές ταχύτητες στο δρόμο προς Χαλκιδική - Ουρές χιλιομέτρων στην Αθηνών - Κορίνθου

Αυξημένη κίνηση και χαμηλές ταχύτητες στο δρόμο προς Χαλκιδική - Ουρές χιλιομέτρων στην Αθηνών - Κορίνθου
Ενημερώθηκε: 25/07/20 - 12:35

 Ιδιαίτερα αυξημένη είναι από το πρωί η κίνηση των οχημάτων στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Μουδανιών με κατεύθυνση προς τη Χαλκιδική, καθώς και σήμερα πολλοί είναι οι Θεσσαλονικείς που αναζητούν "διαλείμματα δροσιάς" στις παραλίες του γειτονικού νομού.

Με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα από την έξοδο της Περιφερειακής Οδού της πόλης (Κ12) μέχρι την αερογέφυρα τις Θέρμης, με την κατάσταση να βελτιώνεται σταδιακά στο ύψος του Ρυσίου. Πέρα από τον αυξημένο όγκο οχημάτων που κινούνται προς Χαλκιδική, την κυκλοφορία δυσχέραινε ατύχημα που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 11 το πρωί στην αρχή της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Μουδανιών, με υλικές μόνο ζημιές.

Καθυστερήσεις στην κίνηση των οχημάτων καταγράφονται στη λεωφόρο Γεωργικής Σχολής, που οδηγεί στις δημοφιλείς παραλίες του νομού Θεσσαλονίκης, ενώ στην Χαλκιδική αυξημένη είναι η κυκλοφορία στην Ποτίδαια, την Γερακινή και στο φανάρι της Νικήτης, ωστόσο, η κατάσταση είναι διαχειρίσιμη, σύμφωνα με την Τροχαία.

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα διεξάγεται η κίνηση στην ΠΑΘΕ προς Πιερία, αλλά και την Εγνατία Οδό προς Καβάλα.

Αυτοκίνητο πήρε φωτιά στην Εθνική Οδό - Ουρές χιλιομέτρων στο ρεύμα προς Κόρινθο

Με τεράστια υπομονή πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί που κινούνται αυτή την ώρα στην  Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου στο ρεύμα προς Κόρινθο.

Στις φλόγες τυλίχθηκε ένα αυτοκίνητο στο 34ο χλμ Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθο με αποτέλεσμα να προκαλέσει απίστευτο μποτιλιάρισμα.

Μάλιστα η ουρά των αυτοκινήτων φτάνει μέχρι τα Διόδια Ελευσίνας.

Αυτκινητα διοδια