Βρήκαν 1 τόνο ναρκωτικών σε πολυτελείς κατοικίες

 
Βρήκαν 1 τόνο ναρκωτικών σε πολυτελείς κατοικίες

Ενημερώθηκε: 23/11/17 - 10:45

Μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας στη περιοχή του Νέου Βουτζά ανακαλύφθηκε περίπου ένας τόνος ακατέργαστης κάνναβης σε δενδρύλλια, που ξεπερνούσαν το ένα μέτρο το καθένα. Τα ναρκωτικά βρέθηκαν μέσα στις τρεις πολυτελείς μονοκατοικίες που είχαν νοικιάσει στη περιοχή τα μέλη του καρτέλ των ναρκωτικών.

χώρα

Ευρώπη

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, η συμμορία αποτελούνταν από Κινέζους και Βιετναμέζους που ήταν παράνομα στη και ήρθαν πριν λίγο καιρό για να στήσουν την έδρα του στρατηγείου τους με σκοπό να πλημμυρίσουν με ναρκωτικά την , αλλά και να κυριαρχήσουν και στην «ελληνική αγορά του θανάτου».

ΣΤΗ ΦΑΚΑ Ο «ΠΟΝΤΙΚΟΣ» ΕΚΤΙΜΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣ

Τα μέλη του καρτέλ των ναρκωτικών είχαν μετατρέψει τις τρεις πολυτελείς βίλες σε εργαστήρια υδροπονικής κάνναβης και είχαν εγκαταστήσει σε όλους τους χώρους (κουζίνα, σαλόνι, κρεβατοκάμαρες) τα κατάλληλα εργαλεία για να αναπτυχθούν τα δενδρύλλια. Οι κακοποιοί είχαν νοικιάσει για 1000 ευρώ την κάθε μονοκατοικία και δεν είχαν προβάλει μάλιστα καμία διαφωνία για το τίμημα.

ΝΕΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΜΕ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΣΕ ΑΤΜ

Η δίωξη ναρκωτικών συνέλαβε 5 άτομα ενώ η έρευνα συνεχίζεται για τις διασυνδέσεις των ναρκεμπόρων με άλλα διεθνή κυκλώματα καθώς έχουν εντοπιστεί στα κινητά τους ονόματα και τηλέφωνα που τώρα ελέγχονται από τις Αρχές.