Χρήστης ναρκωτικών η γυναίκα που εντοπίστηκε σε κωματώδη κατάσταση στο Ζεφύρι;

Χρήστης ναρκωτικών η γυναίκα που εντοπίστηκε σε κωματώδη κατάσταση στο Ζεφύρι;
Ενημερώθηκε: 15/09/18 - 19:07

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας νεαρή αλλοδαπή γυναίκα, η οποία εντοπίστηκε σε κωματώδη κατάσταση, την περασμένη Τετάρτη, στο Ζεφύρι.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η γυναίκα πιθανότατα είχε κάνει χρήση ναρκωτικών και σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις βιάστηκε στη συνέχεια από άγνωστους δράστες.

Σημειώνεται ότι η άτυχη γυναίκα δεν φέρει εξωτερικές κακώσεις και αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή, που θα «ρίξει φως» στην υπόθεση αυτή.

Η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής που διενεργεί την προανάκριση δεν έχει ταυτοποιήσει έως αυτή τη στιγμή την αλλοδαπή, η οποία δεν είναι σεσημασμένη.

Η εκτίμηση της αστυνομίας είναι ότι την γυναίκα την μετέφεραν από άλλο σημείο, στο Ζεφύρι, όπου και την εγκατέλειψαν.

Το χρονικό 

H γυναίκα είχε εντοπιστεί τη νύχτα της 12ης  Σεπτεμβρίου σε τραγική κατάσταση στην άκρη του δρόμου, χωρίς να είναι σε θέση να μιλήσει.

Μάλιστα επάνω της δεν βρέθηκε ταυτότητα.

Άμεσα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και αρχικά διακομίσθηκε σε νοσοκομείο στη Νέα Ιωνία και εν συνεχεία στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, με τους γιατρούς να παλεύουν ακόμη να την κρατήσουν στη ζωή.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες η κοπέλα είναι ρομά ηλικίας 20 έως 30 ετών.

Η αστυνομία έκανε έλεγχο στα αποτυπώματά της, αλλά δεν έχει σημανθεί και έτσι δεν κατάφερε να φτάσει στην ταυτότητά της.

Παράλληλα, δεν έχει γίνει δήλωση εξαφάνισης για γυναίκα με τα χαρακτηριστικά της.