Δείτε που θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική για σήμερα Τρίτη 23/7

 
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για σήμερα σε Μάτι, Πέραμα, Νίκαια, Κερατσίνι, Καλλιθέα, Μοσχάτο για σήμερα Τρίτη 23/7

Ενημερώθηκε: 23/07/19 - 01:40

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προβλέπονται για σήμερα Τρίτη 23/7 λόγω έργων στις περιοχές Πέραμα, Νίκαια, Κερατσίνι, Καλλιθέα και Μοσχάτο.

Στο Μάτι οι ρυθμίσεις της κυκλοφορίας θα γίνουν σήμερα Τρίτη λόγω των εκδηλώσεων μνήμης των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου που κόστισε τη ζωή σε 102 ανθρώπους.

Στο Μάτι

Κατά τις ώρες από 08.00 έως 14.00 απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση των οχημάτων και στις δύο (2) πλευρές των κατωτέρω λεωφόρων:

- Λ. Ποσειδώνος, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αργυράς Ακτής (εστιατόριο «Αργυρά Ακτή») και της Λ. Δημοκρατίας.

- Λ. Δημοκρατίας, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ποσειδώνος και του κυκλικού κόμβου Δημοκρατίας - Αργιθέας.

- Β. Κατά τις ώρες 17.00΄-21.00΄.

Απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση των οχημάτων και στις δύο πλευρές των κατωτέρω οδών καθώς και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας αυτών (με εξαίρεση των οχημάτων των συμμετεχόντων στις εκδηλώσεις, των μόνιμων κατοίκων της περιοχής και των οχημάτων εκτάκτου ανάγκης):

- Λ. Ποσειδώνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Τρίτωνος και Θέτιδος (Οίκος Ναύτου).

- Κυανής Ακτής, στο τμήμα της μεταξύ των λεωφόρων Μαραθώνος και Ποσειδώνος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Πέραμα, Νίκαια, Κερατσίνι 

Σύμφωνα με την Τροχαία, λόγω εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης του οδοστρώματος, στις 23 και 24-07-2019 και κατά τις ώρες 09.00΄ έως 20.00΄ θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα παρακάτω οδικά τμήματα, περιοχής Δήμων Περάματος, Νίκαιας/Αγ.Ι.Ρέντη και Κερατσινίου/Δραπετσώνας, εναλλάξ ανά λωρίδα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, ως εξής:

- Λ. Δημοκρατίας, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Καλοκαιρινού έως την είσοδο των εκδοτηρίων Περάματος.

- Οδός Σαλαμίνος, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Καλοκαιρινού έως το ύψος της συμβολής της με τη Λ. Γρ. Λαμπράκη.

- Λ. Π. Ράλλη, από το ύψος της συμβολής της με την Λ. Θηβών έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Καλοκαιρινού.

- Λ. Ειρήνης, από το ύψος της συμβολής της με την Λ. Δημοκρατίας έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Καραολή Δημητρίου.

- Οδός Λαοδικείας, μεταξύ των οδών Ανακρέοντος και Ήρας.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και στην νέα Λ. Ποσειδώνος σε Καλλιθέα, Μοσχάτο

Επίσης, λόγω εκτέλεσης ηλεκτρολογικών εργασιών, στις 23-07-2019 και κατά τις ώρες 00.01΄ έως 06.00΄ και 22.00 έως 06.00 της επομένης θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα της Νέας Λ. Ποσειδώνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Επαμεινώνδα και Αθανασίου Διάκου, περιοχής Δήμων Καλλιθέας και Μοσχάτου – Ταύρου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά.