Δίκη Μάριου Παπαγεωργίου: Ένταση, ύβρεις και αστυνομία στην δικαστική αίθουσα

Δίκη Μάριου Παπαγεωργίου: Πότε θα εκδοθεί η απόφαση στην πολύκροτη υπόθεση-Ένταση μεταξύ συγγενών και κατηγορουμένου
Ενημερώθηκε: 20/06/19 - 20:08

Στις 26 Ιουνίου 2019 εκτός απροόπτου θα εκδοθεί η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας για την υπόθεση της απαγωγής και της δολοφονίας του 26χρόνου Μάριου Παπαγεωργίου τον Αύγουστο του 2012.

Αφού την Πέμπτη ολοκληρώθηκαν οι αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης και πολιτικής αγωγής, μετά το τέλος της διαδικασίας, οι συγγενείς του άτυχου 26χρόνου ξέσπασαν σε βάρος του βασικού κατηγορουμένου, ο οποίος ζητώντας τον λόγο από το δικαστήριο, επανέλαβε ότι δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία του Μάριου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

 

«Η μητέρα του Μάριου ήρθε σε εμένα για να τη βοηθήσω. Δεν πήγα εγώ σε εκείνη. Δεν έχω καμία σχέση με την υπόθεση. Με όλα αυτά που λέει ο συκοφάντης δικηγόρος κινδυνεύει η ζωή μου στη φυλακή,» είπε ο κατηγορούμενος για να δεχθεί λεκτική επίθεση από τη μητέρα, αλλά και από τους συγγενείς του Μάριου Παπαγεωργίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 

 

«Στον τάφο να βρεις τα παιδιά σου δολοφόνε. Είσαι δολοφόνος και ψεύτης, κρεμάλα θέλεις. Πες πού έχεις το παιδί. Μίλησε επιτέλους. Πού το έχεις θάψει. Θανατική ποινή να σου επιβληθεί. Οι Μανιάτες φορούν παντελόνια και λένε την αλήθεια. Τι Μανιάτης είσαι εσύ;», φώναζαν οι συγγενείς.

Χρειάστηκε η επέμβαση των αστυνομικών για να ηρεμήσουν τα πνεύματα...