Δολοφονία Γ. Μακρή: Ένταση επικράτησε στη Δίκη-Ξέσπασε σε λυγμούς η Βικτώρια Καρύδα

 
Δολοφονία Γ. Μακρή: Ένταση επικράτησε στη Δίκη-Ξέσπασε σε λυγμούς η Βικτώρια Καρύδα

Ενημερώθηκε: 02/09/20 - 22:25

Ένταση επικράτησε σήμερα στη δίκη για τη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, καθώς η σύζυγός του Βικτώρια Καρύδα ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον φερόμενο ως εκτελεστή του συζύγου της.

Ειδικότερα σήμερα παρουσιάστηκε ηχητικό ντοκουμέντο από τη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα της Βούλας, προκαλώντας τη συγκίνηση της συζύγου του Γιάννη Μακρή, Βικτώριας Καρύδα, η οποία ξέσπασε σε λυγμούς.

Στο βίντεο ακούγονται οι οκτώ πυροβολισμοί, ένας γείτονας να φωνάζει βοήθεια, η πόρτα του αυτοκινήτου του δράστη να ανοίγει και στη συνέχεια να βάζει μπρος την μηχανή. Το συγκεκριμένο στοιχείο, που αποτελεί μέρος της δικογραφίας, παρουσιάστηκε από την υπεράσπιση των δύο κατηγορουμένων στη δίκη, προκειμένου να καταδειχθεί πως ήταν μόνο ένας ο δράστης της ανθρωποκτονίας.

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε κάθε εμπλοκή του στην υπόθεση της δολοφονίας του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, ο οποίος απολογήθηκε σήμερα στη δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας. Μάλιστα, εμφανώς φορτισμένος συναισθηματικά ζήτησε από τους δικαστές να τον κρίνουν αθώο ώστε να επιστρέψει πίσω στη Βουλγαρία όπου ζει η οικογένειά του. «Και εγώ και ο αδελφός μου είμαστε αθώοι.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Μου λείπει πολύ η οικογένειά μου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κατηγορούμενος κατά την απολογία του σήμερα στο δικαστήριο, προκαλώντας την αντίδραση της συζύγου του θύματος Βικτώρια Καρύδα, η οποία του απάντησε: «Και εμένα ο άνδρας μου».

Ο κατηγορούμενος απαντώντας της, της είπε: «Έχω συμπόνια για εσάς και καταλαβαίνω. Τα ΜΜΕ με έχουν κάνει κάτι που δεν είμαι. Πιστέψτε με, δεν έχω σχέση, δεν σκότωσα το σύζυγο σας, πιστεύω ότι το δικαστήριο θα με κρίνει αθώο και θα γυρίσω πίσω στο παιδί μου».