Δολοφονία στην Ξάνθη: Το βίντεο που ανέβασε ο δράστης στο ΤikTok-«Αν πειράξετε την οικογένειά μου, θα σας σκοτώσω όλους»

 
Δολοφονία στην Ξάνθη: Το βίντεο που ανέβασε ο δράστης στο ΤikTok-«Αν πειράξετε την οικογένειά μου, θα σας σκοτώσω όλους»

Ενημερώθηκε: 19/03/23 - 21:29

Με βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok, έκανε γνωστό ο 36χρονος το έγκλημα που διέπραξε στην Ξάνθη, όταν πυροβόλησε το 45χρονο θύμα του και στη συνέχεια παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα.

Στο βίντεο ο δράστης αρχικά φαίνεται οργισμένος να εξηγεί μιλώντας στα τουρκικά τους λόγους που τον οδήγησαν στο στυγερό έγκλημα αποκαλώντας μάλιστα το θύμα του «ρουφιάνο».

«Αν προκαλέσετε ζημιά σε μένα, αν προκαλέσετε ζημιά στην οικογένειά μου και 40 χρόνια μέσα να κάτσω θα σας σκοτώσω όλους» λέει ο δράστης του στυγερού εγκλήματος.

Στα αμέσως επόμενα στιγμιότυπα φαίνεται ο δράστης, την ώρα που κάποιος άλλος τραβά το βίντεο, να κατευθύνεται προς το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης και τελικά να εισέρχεται εντός του κτιρίου για να παραδοθεί.

Σημειώνεται πως ο 36χρονος δράστης πήγε να σκοτώσει και τον γαμπρό του μαζί με τους δύο γιους του, με τον έναν να έχει συλληφθεί και τον δεύτερο να αναζητείται. Επίσης, ο δράστης μπήκε στο σπίτι του θύματος για να σκοτώσει μαζί με τους δύο γιους του και τον γαμπρό του. Ο δράστης παραδόθηκε, ο ένας γιος συνελήφθη από την Αστυνομία και αναζητούνται ο δεύτερος γιος μαζί με τον γαμπρό του.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ