Δολοφονία Αγραφιώτου: Αποκάλυψη! Στη φυλακή είναι ο δολοφόνος της (ΦΩΤΟ)

 
Δολοφονία Αγραφιώτου: Αποκάλυψη! Στη φυλακή είναι ο δολοφόνος της 

Ενημερώθηκε: 13/11/17 - 17:03

Δολοφονία Δ. Ζέμπερη: Το αν συνδέεται τελικά η εν λόγω υπόθεση με τη δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου απάντησε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ξεκαθαρίζοντας έτσι το τοπίο.

δολοφονίες

Στην αρχή υπήρχαν έντονες υποθέσεις ότι οι δύο παραπάνω (Δώρα Ζέμπερη και Ελευθερία Αγραφιώτου) συνδέονται μεταξύ τους μιας και οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να αποκλείσουν κανένα ενδεχόμενο. Έτσι, σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, φαινόταν πως υπήρχαν πολλά κοινά στοιχεία μεταξύ τους, όπως ότι η απόσταση του Β' Νεκροταφείου με το σούπερ μάρκετ που είχε βρεθεί άγρια δολοφονημένη η Ελευθερία Αγραφιώτου είναι μόλις 3 χιλιόμετρα σε μια νοητή ευθεία.

Δολοφονία Αγραφιώτου: Αποκάλυψη! Στη φυλακή είναι ο δολοφόνος της 

Αστυνομικοί

Έτσι, οι έμπειροι του Τμήματος Ανθρωποκτονιών ερεύνησαν μέχρι και πέντε χρόνια βάθος, ώστε να διαπιστώσουν αν έχουν σημειωθεί παρόμοιες, ή σχεδόν παρόμοιες επιθέσεις. Σύμφωνα λοιπόν με την εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα», και όπως φαίνεται από εκτιμήσεις κάποιων αξιωματικών της αστυνομίας, βλέπουν ότι δεν υπάρχει κάποιο αντίστοιχο κρούσμα στην περιοχή και δεν υπάρχει κατηγορητήριο για τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Σύμφωνα με τον Γιώργο Καραϊβαζ, δεν έχουν κανένα στοιχείο που να διασυνδέει τις δυο υποθέσεις.

Το γεγονός ότι ο 58χρονος καθ΄ομολογίαν δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη απεικονίζεται σε μια νέα φωτογραφία να περπατά πλυμένος και καθαρός σε ένα πάρκινγκ, δεν σχετίζεται με το φόνο της Αγραφιώτου:

«Ο άνθρωπος αυτός ζούσε έτσι. Ήταν σε πάρκινγκ γιατί βιοποριζόταν από τις κλοπές αυτοκινήτων. Το είχε ομολογήσει αυτός ο άνθρωπος ότι από εκεί ζούσε και λογικό είναι να βρίσκεται σε πάρκινγκ. Η υπόθεση της Αγραφιώτου είναι εντελώς διαφορετική. Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι έχουν συλλάβει τον δολοφόνο της Αγραφιώτου αλλά δεν μπορούν να το αποδείξουν.Ο συγκεκριμένος είναι μέσα στη φυλακή για άλλα αδικήματα, αλλά δεν μπόρεσαν ποτέ να αποδείξουν τη συμμετοχή του στη δολοφονία της Αγραφιώτου. Η υπόθεση της δεν έχει «δέσει» και δεν πρόκειται να δέσει», εκφράζει ο κος Καραϊβαζ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εξαφάνιση Γραικού: Αναζητείται η άκρη του νήματος της μυστηριώδους εξαφάνισης