Δώρα Ζέμπερη: Η συγκλονιστική αποκάλυψη που ανατρέπει τα πάντα!

Δώρα Ζέμπερη: Η συγκλονιστική αποκάλυψη που ανατρέπει τα πάντα!
Ενημερώθηκε: 02/11/17 - 10:19

Δώρα Ζέμπερη:  Νέα στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια και έρχονται να ανατρέψουν όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι στιγμής! Τα σενάρια που εξυφαίνονται για το άγριο έγκλημα στο Νεκροταφείο στα Πατήσια είναι διαρκή καθώς πλέον μπαίνει και ένα νέο ενδεχόμενο μετά τις έρευνες. Την ίδια στιγμή η αστυνομία δηλώνει πως πλησιάζει όλο και περισσότερο στον δράστη.

Η αστυνομία εξετάζει πλέον το ενδεχόμενο η άτυχη 32χρονη Δώρα Ζέμπερη να δέχθηκε σεξουαλική επίθεση και να αντέδρασε έντονα στον δράστη. Κάτι το οποίο φαίνεται να εξόργισε τον άνθρωπο που έγινε ο δολοφόνος τελικά της άτυχης κοπέλας. Ο δράστης ο οποίος πλέον πιθανολογείται πως είναι ασιατικής καταγωγής, όπως φαίνεται από τις κάμερες ασφαλείας. 

Όπως φαίνεται από τις κάμερες, οι αστυνομικοί δείχνουν να έχουν επικεντρωθεί στην εικόνα ενός άντρα που διασχίζει τη λεωφόρο Ηρακλείου από ένα σημείο όπου δεν υπάρχει πρόσβαση για πεζούς και μάλιστα κοντά στη μάντρα του νεκροταφείου. Ο ύποπτος που τα ίχνη του φαίνονται να χάνονται από τις κάμερες αργότερα, φθάνει πεζός στον παράδρομο της λεωφόρου Ηρακλείου και κατευθύνεται προς το σταθμό του ΗΣΑΠ στον Πειραιά. Όμως, δεν μπαίνει μέσα... 

Η θεωρία που φαίνεται να επικρατεί στην αστυνομία είναι πως η υπόθεση αφορά τελικά μια φρικιαστική ληστεία μετά φόνου που πιθανότατα ξεκίνησε από σεξουαλική παρενόχληση και απόπειρα ασέλγειας σε βάρος της άτυχης 32χρονης εφοριακού Δώρα Ζέμπερη.  Οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών θεωρούν ότι έχουν στα χέρια τους σημαντικά στοιχεία τα οποία τους έχουν φέρει πολύ κοντά στην εξιχνίαση του φρικτού εγκλήματος, που στέρησε τη ζωή στην 32χρονη εφοριακό.

Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι ο δολοφόνος αρχικά επιχείρησε να αρπάξει την τσάντα της εφοριακού αλλά πιθανότατα και να ασελγήσει σε βάρος της. Η άτυχη Δώρα φαίνεται ότι αντέδρασε και μάλιστα χτύπησε τον αδίστακτο δράστη, με αποτέλεσμα εκείνος να εξαγριωθεί, να την καταδιώξει και τελικά να ξεσπάσει πάνω της, τη μανία του με 14 μαχαιριές.