Η μαρτυρία της καθηγήτριας που δέχτηκε επίθεση από ξενοδόχο

 
Η μαρτυρία της καθηγήτριας που δέχτηκε επίθεση από ξενοδόχο

Ενημερώθηκε: 01/02/18 - 14:41

Τη δική της οπτική γωνία εξέφρασε η καθηγήτρια του ΕΠΑΛ Ηρακλείου η οποία δέχτηκε επίθεση από ξενοδόχο στην Πάτρα στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής.

Στην Αρχαία Ολυμπία, μαθητές παρουσίασαν συμπτώματα καταπόνησης. Όταν ολοκληρώθηκε η εκδρομή και επέστρεψαν στο ξενοδοχείο, περισσότερα παιδιά άρχισαν να αισθάνονται άρρωστα και αποφασίστηκε να μην πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη βραδινή έξοδος για δείπνο, αλλά να μείνουν όλοι στο ξενοδοχείο, σύμφωνα με το dete. gr.

Χαμός σε σχολική εκδρομή στην Κρήτη - Ξενοδόχος επιτέθηκε σε καθηγήτρια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στη διάρκεια της νύχτας τα συμπτώματα των παιδιών επιδεινώνονταν και ζητήθηκε από τους υπευθύνους του ξενοδοχείου κάποια βοήθεια, τουλάχιστον για την αλλαγή σεντονιών, κάτι που όχι μόνο δεν έγινε αλλά αντιμετωπίστηκαν με άσχημο τρόπο, ακόμα και με τη φράση «εδώ δεν είναι νοσοκομείο».

υπεύθυνοι της εκδρομής

Όταν οι ζήτησαν να έρθει γιατρός για να εξετάσει τα παιδιά, τους είπαν ότι θα πρέπει να πληρώσουν 50 ευρώ έκαστος στον γιατρό, κάτι που δέχτηκαν, αλλά ο γιατρός τελικά δεν...εμφανίστηκε. Η καθηγήτρια σημείωσε ότι κάποια στιγμή πήγε να πάρει δυο βρώμικα φλιτζάνια από τα τραπέζια του πρωινού για να τα δείξει στον διευθυντή του ξενοδοχείου.

Σοκ στην Κρήτη - Νέα απόπειρα αυτοκτονίας ανήλικης!

Τότε ένας άνδρας κινήθηκε αιφνιδιαστικά και βίαια εναντίον της, προσπαθώντας να πάρει από τα χέρια της τα φλυτζάνια και σπρώχνοντάς τη. Φώναξε μάλιστα με έμφαση: «Αρκετά σας ανέχτηκα»!

«Κάποιος κάλεσε την αστυνομία και ακολούθησαν όσα ακολούθησαν», είπε η καθηγήτρια. Στη συνέχεια, όπως ανέφερε, όταν ρώτησαν ποιος ήταν αυτός ο άνδρας, από τη διεύθυνση του ξενοδοχείου, τους απάντησαν ότι μάλλον ήταν κάποιος… πελάτης, αν και αποδείχτηκε ότι ήταν ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου.

Σήμερα (1/2) ο σύλλογος διδασκόντων του ΕΠΑΛ συνεδριάζει για να αποφασίσει πώς θα κινηθεί.