Ηχηρή αποχώρηση από την Χρυσή Αυγή

Μία ακόμα ηχηρή αποχώρηση από την Χρυσή Αυγή
Ενημερώθηκε: 13/11/17 - 20:24

Μία ακόμα ηχηρή αποχώρηση από την Χρυσή Αυγή.

Με ενημέρωση του, ο Ηλίας Κατσαφάδος, πρώην επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ελληνική Αυγή στον Πειραιά», έκανε γνωστή την αποχώρησή του, ενώ ήδη έχει ανεξαρτητοποιηθεί και από τη δημοτική παράταξη, της οποίας είναι ο μοναδικός δημοτικός σύμβουλος.Μάλιστα, στην ομιλία του έκανε λόγο για κομματικές παρεμβάσεις, ενώ έκανε αιχμηρή κριτική στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής στην Α' Πειραιά, Νίκο Κούζηλο.

 

Τι αναφέρει η επιστολή του:

«Με την παρούσα επιστολή δηλώνω την ανεξαρτοποίησήμου από την δημοτική παράταξη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΠΕΙΡΑΙΑ.
Θα χρησιμοποιήσω τα λόγια του Αριστοτέλη –το «γνωστικό» συναρτάται με το «επιθυμητικό» που σημαίνει ότι τα συναισθήματα ορίζουν τον τρόπο ενεργοποίησης του λόγου...
Η υποψηφιότητα μου είχε ως στόχο να έχω ωςδημοτικός σύμβουλος αδέσμευτη, ειλικρινή και ξεκάθαρή γνώμη-άποψη για κάθε θέμα χωρίς υποδείξεις, εξαρτήσεις και κομματικές παρεμβάσεις, όταν μάλιστα παραβιάζονται οι διαδικασίες, δεν τηρείται η δεοντολογία και η ιεραρχία.
Επειδήσέβομαι την εντολή των συνδημοτών μου να υπηρετήσω τα συμφέροντα της πόλης κaι είναι μεγάλη τιμή που μεεμπιστεύτηκαν , δεν διαπραγματεύομαι τηναξιοπρέπειά μου και παραμένω πιστός στις αρχές και τα πιστεύω μου.
Η επιλογή μου για ανεξαρτοποίηση και όχι παραίτηση στηρίζεται στην υποχρέωση και προσωπική ευθύνη που έχω στους συνδημότες που με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους. Δεν θα τους προδώσω και δεν θα τους εγκαταλείψω μέχρι το τέλος της θητείας μου
Συνεχίζω ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος με κύριο μέλημά μου την απρόσκοπτη και αποτελεσματική άσκηση των καθηκόντων μου».