Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Το τρίτο πρόσωπο στην σχέση του 33χρονου πιλότου με την Καρολάιν

 
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Το τρίτο πρόσωπο στην σχέση του 33χρονου πιλότου με την Καρολάιν

Ενημερώθηκε: 08/07/21 - 07:54

Νέα στοιχεία στην υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, την ύπαρξη τρίτου προσώπου στην σχέση του ζευγαριού αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος στο MEGA. Το μυστικό που γνώριζε η οικογένεια της Καρολάιν βγαίνει στο φως. Όπως προκύπτει από τις πληροφορίες, η οικογένεια της Καρολαίν μαζί με τους νομικούς της εκπροσώπους, ερευνούσε φήμες για σχέση, επαφή ή γνωριμία του 33χρονου με γυναίκα από το ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον του.

Το όνομα της γυναίκας αυτής, η οποία είναι γύρω στα 40, είναι γνωστό στις Αρχές, με την έρευνα γύρω από την σχέση της 40χρονης με τη δολοφονία της Καρολάιν, να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η ίδια ωστόσο, μέσω του νομικού της εκπροσώπου, υπογραμμίζει ότι η επαφή της με τον πιλότο «ουδεμία σχέση έχει με την ερευνώμενη υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν».

Από την ίδια έρευνα προέκυψε ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα που ερευνά η αστυνομία, δεν προκύπτει κανένα στοιχείο από το κινητό και τα ψηφιακά ίχνη του 33χρονου, επαφής με τη 40χρονη γυναίκα.