Εικοσιοκτάχρονος γνώριζε ανήλικες στο διαδίκτυο, τις έδινε ναρκωτικά και τις βίαζε

Εικοσιοκτάχρονος γνώριζε ανήλικες στο διαδίκτυο, τις έδινε ναρκωτικά και τις βίαζε
Ενημερώθηκε: 06/02/18 - 09:34

Εικοσιοκτάχρονος άνδρας γνώριζε ανήλικα κορίτσια μέσω ίντερνετ, τα έπειθε να τον επισκεφθούν στο σπίτι του, όπου τα έδινε ναρκωτικά και τα βίαζε! Η υπόθεση αποκαλύφθηκε το περασμένο Σάββατο όταν μία 15χρονη κοπέλα, θύμα του 28χρονου, εντοπίστηκε σε άθλια κατάσταση από τους οικείους της. Η ίδια εξομολογήθηκε όσα της είχαν συμβεί και οι αρχές που ειδοποιήθηκαν αμέσως, έφτασαν στα ίχνη του άντρα.

Κορίτσια 15 και 16 ετών από την περιοχή της Αττικής ήταν τα θύματα ενός 28χρονου. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 28χρονος, που κατοικεί σε περιοχή των νοτίων προαστίων της Αττικής, αφού «ψάρευε» τα θύματά του μέσω διαδικτύου, τα έπειθε να τον επισκεφθούν στο σπίτι του. Εκεί, τους έδινε κοκαΐνη και κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη, με αποτέλεσμα τα κορίτσια να καθίστανται ανήμπορα να αντιδράσουν και στην συνέχεια τα βίαζε.  

Ο άντρας που φέρεται να έκανε τα ίδια εγκλήματα αρκετές φορές, κατηγορείται μεταξύ άλλων για βιασμό κατ' εξακολούθηση, ενώ η κοπέλα που οδήγησε στην σύλληψή του έχει καταγγείλει ότι ο νεαρός βιντεοσκοπούσε τον βιασμό της και την εκβίαζε. 

Μεταξύ άλλων, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας στο σπίτι του, εντοπίστηκε και το ναρκωτικό «σίσα», η κοκαΐνη των φτωχών, που περιέχει ακόμα και υγρά μπαταρίας και θεωρείται εξαιρετικά επικίνδυνο.