Εκτάκτως στη ΓΑΔΑ η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα

 
dimitra kai roula pispirigkou

Ενημερώθηκε: 21/06/22 - 08:02

Με ανοιχτό το ενδεχόμενο άσκησης νέων ποινικών διώξεων για το θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα -μετά την κατάθεση του πορίσματος των ιατροδικαστών που επιβεβαιώνει τη δολοφονία των κοριτσιών- η Δήμητρα Πισπιρίγκου μεταβαίνει εκτάκτως στις 12 το μεσημέρι στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ για κατάθεση ως μάρτυρας και, σε βάρος της προφυλακισμένης αδερφής της, Ρούλας.

Πλέον η υπόθεση της δολοφονίας των τριών παιδιών περνάει στην τελική της φάση. Το πόρισμα Καρακούκη - Καλoγρηά, λειτούργησε ως καταλύτης και επιτάχυνε τις διαδικασίες, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας, θα έχει κλείσει η δικογραφία που σχηματίζει το Ανθρωποκτονιών.

Για τους αναλυτές της Ασφάλειας, είναι φανερό πλέον το τι έχει συμβεί και μάλιστα, φαίνεται να έχουν φθάσει στο σημείο να εκτιμούν τι ακριβώς γινόταν χρονικά, κάθε φορά που ένα απο τα τρια παιδιά του ζεύγους Δασκαλακη - Πισπιρίγκου, έφευγε από τη ζωή.

Το πόρισμα

Στο πολυσέλιδο πόρισμα που χθες το μεσημέρι διαβίβασε στο Ανθρωποκτονιών ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών Νίκος Καρακούκης, αναφέρεται ότι τα δυο κοριτσάκια δολοφονήθηκαν και μάλιστα με βίαιο τρόπο από κάποιο χέρι που τους έφραξε την αναπνοή μέχρι να τους «πάρει» τη ζωή.

Στην περίπτωση της Ίριδος, το βράδυ της δολοφονίας στην οικία της οικογένειας στην Πάτρα, βρίσκονταν μόνο δυο πρόσωπα. Η Ρούλα Πισπιρίγκου και η Δήμητρα. Συνεπώς, η σημερινή κατάθεση της αδερφής της προφυλακισμένης μητέρας αποκτά εξαιρετικό ενδιαφέρον, καθώς θα κληθεί να περιγράψει λεπτό προς λεπτό τι συνέβη τη μοιραία βραδιά του Μαρτίου του 2021. Στην προηγούμενη κατάθεση της, είχε δώσει ένα ακλόνητο άλλοθι στη Ρούλα Πισπιρίγκου όμως τότε τα δεδομένα ήταν άλλα, γεγονός που σημαίνει ότι και οι ερωτήσεις των αστυνομικών και οι απαντήσεις της μάρτυρος θα κινούνται σε διαφορετικό επίπεδο. Με την κατάθεση της, ολοκληρώνεται ο κύκλος των καταθέσεων όλων των προσώπων και το μόνο που απομένει είναι να δούμε αν και πότε Αστυνομία και Εισαγγελία θα καλέσουν τη Ρούλα Πισπιρίγκου για εξηγήσεις. Κάτι που αναμένεται να διευκρινιστεί τις επόμενες ώρες.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ