Εορταστικό ωράριο: Πότε ξεκινά – Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα

 
Εορταστικό ωράριο: Πότε ξεκινά – Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 09/12/23 - 11:29

Εορταστικό ωράριο: Στις 12 Δεκεμβρίου αναμένεται να αρχίσει η διευρυμένη λειτουργία των καταστημάτων για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. 

Τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά καθημερινά από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ και τα Σάββατα από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

Σε ό,τι αφορά τις Κυριακές 17, 24 και 31 Δεκεμβρίου προαιρετικά θα μπορούν να είναι ανοικτά από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα. Τη Δευτέρα 25 και την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου, καθώς και τη Δευτέρα 1 Ιανουαρίου και την Τρίτη 2 Ιανουαρίου τα καταστήματα θα είναι κλειστά.

Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

Τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά για τις αγορές την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου. Τις δύο παραμονές (Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς), που πέφτουν φέτος ημέρα Κυριακή, θα είναι επίσης ανοιχτά τα καταστήματα για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής.

Το προαιρετικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων για τις Κυριακές είναι από τις 11:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ, όμως, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, 31 Δεκεμβρίου, είναι από τις 09:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ