Επαναστατική Αυτοάμυνα: Έτσι παρακολουθούσαν την ΕΛΑΣ (video)

lhsteia
Ενημερώθηκε: 16/11/19 - 00:09

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν από το απόγευμα της Παρασκευής  δύο βίντεο από τη ληστεία στο κατάστημα του ΟΠΑΠ στον Χολαργό, στις 21/10, όπου δράστες ήταν μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατική Αυτοάμυνα».

Μάλιστα, οι ληστές φαίνεται πως ήταν συντονισμένοι στη συχνότητα της αστυνομίας από το κέντρο επιχειρήσεων.

Δείτε τα δύο βίντεο που δημοσίευσε η ιστοσελίδα Bloko:

Η ληστεία στο Χολαργό, το βράδυ της 21ης Οκτωβρίου και κυρίως ο κάλυκας με τα ίχνη αίματος πάνω του, ήταν που οδήγησε την Αντιτρομοκρατική στη μεγάλη επιχείρηση στην Αττική με στόχο την εξάρθρωση της οργάνωσης “Επαναστατική Αυτοάμυνα”.

Το καλάσνικοφ των δραστών εκπυρσοκροτεί και τραυματίζει στο γόνατο τον έναν εκ των ληστών, τον 46χρονο σε βάρος του οποίου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Ο 41χρονος που έχει συλληφθεί και ο 46χρονος βγαίνουν από το πρακτορείο. Ο 41χρονος κρατά το καλάσνικοφ στο δεξί του χέρι και προπορεύεται.

Τότε ο 41χρονος προσπαθεί να δώσει το όπλο στον 46χρονο, αλλά τα χέρια τους χτυπάνε (!), το όπλο εκπυρσοκροτεί και τραυματίζει τον καταζητούμενο στο γόνατο!

Κουτσαίνοντας, ο δεύτερος ληστής ακολουθεί τον συνεργό του, επιβιβάζονται στη μηχανή τους και απομακρύνονται από το σημείο.

Η ληστεία στο Χολαργό και ο κάλυκας που άφησαν πίσω οι ληστές, οδήγησαν την Αντιτρομοκρατική έως τη γιάφκα της οργάνωσης, λίγα μέτρα μακριά.

Εκεί βρέθηκε το οπλοστάσιο της “Επαναστατικής Αυτοάμυνας”, το οποίο είχε πρόσφατα μεταφερθεί από την πρώτη γιάφκα, στην Κυψέλη.

Αυτόπτης μάρτυρας είχε περιγράψει τη στιγμή της ληστείας, το βράδυ της 21η Νοεμβρίου. Όπως δήλωσε, όλα έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά, με τους δράστες να φτάνουν με μια μαύρη μηχανή, να βγάζουν από τον σάκο ένα καλάσνικοφ και να ληστεύουν το πρακτορείο.

Το όπλο που χρησιμοποίησαν ταυτοποιήθηκε ανάμεσα σε εκείνα που βρέθηκαν στη γιάφκα.

Δείτε τη μαρτυρία: