Επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα: Μεγάλα προβλήματα στις Εθνικές Οδούς

 
Ουρές και χαμηλές ταχύτητες για τους εκδρομείς του Πάσχα οι οποίοι επιστρέφουν στο κλεινόν άστυ-Δείτε την κίνηση Live (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 10/04/18 - 00:10

Ουρές και χαμηλές ταχύτητες για τους εκδρομείς του Πάσχα οι οποίοι επιστρέφουν στο κλεινόν άστυ, καθόσον η Τρίτη του Πάσχα είναι εργάσιμη, παρόλο που η επιστροφή συνεχίζεται και σήμερα Τρίτη του Πάσχα (10/4).

Έτσι, με πολύ χαμηλές ταχύτητες κινούνται, τα οχήματα στην Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου, από το ύψος της Κορίνθου έως και την Κινέτα, μια απόσταση περίπου 30 χλμ, ενώ μεγάλες ουρές έχουν σχηματιστεί και στα δύο ρεύματα στα διόδια της Γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου, ενώ παράλληλα δεν υπάρχουν προβλήματα η κυκλοφορία στα διόδια Καλαβρούζας της Ιόνιας οδού και στην Πορθμειακή γραμμή Ρίου Αντιρρίου.

Καιρός: Με λιακάδα επιστρέφουν οι εκδρομείς!

Παράλληλα, άρχισε το πρώτο κύμα επιστροφής και των Θεσσαλονικέων και κατοίκων γειτονικών νομών.

Στα διόδια των Μαλγάρων στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Κατερίνης σχηματίζονται ήδη μεγάλες ουρές αυτοκινήτων και η κατάσταση αναμένεται να γίνει πιο δύσκολη όσο περνάει η ώρα. Κατά διαστήματα οι υπεύθυνοι των διοδίων σηκώνουν τις μπάρες και επιτρέπουν την ελεύθερη διέλευση για να μειώνονται οι ουρές των αυτοκινήτων.

ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΔΟΥΣ