Επίθεση με βιτριόλι: Φωτογραφίες θα δείξουν οι αστυνομικοί στην Ιωάννα - Τα λάθη της βιτριολίστριας

Επίθεση με βιτριόλι: Φωτογραφίες θα δείξουν οι αστυνομικοί στην Ιωάννα - Τα λάθη της βιτριολίστριας
Ενημερώθηκε: 02/06/20 - 08:49

Σήμερα θα επισκεφθούν οι αστυνομικοί την 34χρονη Ιωάννα στο Θριάσιο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται και ενδέχεται να της δείξουν και κάποιες εικόνες από βιντεοληπτικά υλικά μήπως αναγνωρίσει την ύποπτη που της επιτέθηκε στο ισόγειο της ασφαλιστικής εταιρείας όπου εργάζεται, στην Καλλιθέα.

Στη δεύτερη επίσημη κατάθεση οι αστυνομικοί αναμένεται να κάνουν συγκεκριμένες ερωτήσεις στο θύμα, βάσει των  καταθέσεων που έχουν λάβει και των στοιχείων που έχουν συγκεντρώσει.

Παράλληλα, εξαιρετικής σημασίας για τον εντοπισμό της βιτριολίστριας θα είναι και τα στοιχεία από τη σάρωση των τηλεφώνων που βρίσκονταν στην στην περιοχή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Στο μεταξύ, ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα όσα φέρεται να είπε στους αατυνομικούς ο πρώην σύντροφος της 34χρονης, που ήταν και από τους πρώτους ανθρώπους που κατέθεσαν για την υπόθεση. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Star, ο ίδιος φέρεται να περιέγραψε στις Αρχές τις καταστάσεις που οδήγησαν στον χωρισμό του από την κοπέλα.

«Με την Ιωάννα χωρίσαμε την Παρασκευή, λίγες ημέρες πριν από την επίθεση. Την Κυριακή πήγα και μάζεψα τα πράγματά μου από το σπίτι της και έκτοκτε δεν ξαναμιλήσαμε» είπε.

«Δεν είχα αντιληφθεί να κινδυνεύει από κάπου ούτε μου είχε εκφράσει κάποιο φόβο της. Περάσαμε την περίοδο της καραντίνας μαζί. Αφορμή για τον χωρισμό μας στάθηκαν κάποια πράγματα που ανακάλυψα όταν μου ζήτησε να της μεταφέρω κάποια αρχεία στον υπολογιστή της» ανέφερε ο πρώην σύντροφος της 34χρονης.

«Διαπίστωσα ότι διατηρεί αρχείο από προηγούμενες σχέσεις της. Από αυτά που ανακάλυψα εκτιμώ ότι μπορεί να έχει κάποια σχέση με την επίθεση πρόσωπο του στενού της περιβάλλοντος» συνέχισε.

 

Τα λάθη της βιτριολίστριας

 

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, δύο είναι τα λάθη, τα οποία φαίνεται να «καίνε» τη γυναίκα με το βιτριόλι. Το πρώτο είναι ότι μίσθωσε ταξί μέσω εφαρμογής ή υπολογιστή και το δεύτερο ότι είχε το κινητό της επάνω της.

 

Φέρεται να είχε επάνω της το κινητό της, τόσο την ημέρα που έριξε το βιτριόλι στην άτυχη 34χρονη, όσο και τις δύο προηγούμενες ημέρες που είχε ξαναπάει στη Καλλιθέα για να κατασκοπεύσει το χώρο και πιθανότατα για να κρύψει το βιτριόλι.