Έρχεται χιόνι σε χαμηλά υψόμετρα – Θα χιονίσει στην Αττική;

 
Έρχεται χιόνι σε χαμηλά υψόμετρα – Θα χιονίσει στην Αττική;

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 29/01/23 - 12:43

Χειμωνιάτικο θα είναι το σκηνικό του καιρού τη νέα εβδομάδα με τον Φεβρουάριο να μπαίνει με χαμηλές θερμοκρασίες. 

Σύμφωνα με την πρόβλεψη windy.com, ψυχρή εισβολή αναμένεται στη χώρα συμπεριλαμβανομένης της  Αττικής στα τέλη της επόμενης εβδομάδας και πιο συγκεκριμένα από την Παρασκευή. Η κακοκαιρία  θα διαρκέσει για τουλάχιστον ένα τριήμερο και θα κορυφωθεί Κυριακή και Δευτέρα (5-6/2) όταν και θα καταγραφούν οι χαμηλότερες θερμοκρασίες.

Μάλιστα το μεσημέρι  της επόμενης Κυριακής ενδέχεται να πέσουν και οι πρώτες νιφάδες στην Αττική, κυρίως στα βόρεια και τα ανατολικά. Πάντως δεν προβλέπεται χιόνι στο Κέντρο της Αθήνας.

Μάλιστα ο μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου, προβλέπει ότι ο καιρός στα τέλη του Γενάρη θα συνοδευτεί από τσουχτερό κρύο και χιόνια, τα οποία μάλιστα θα «κατέβουν» σε ακόμη πιο χαμηλά υψόμετρα.

Σύμφωνα με την πρόβλεψή του στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, την τελευταία ημέρα του Ιανουαρίου θα σημειωθεί πτώση της θερμοκρασίας, η οποία μετά από ένα διάλειμμα δύο ημερών θα επιστρέψει από την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου.

Η νέα ψυχρή εισβολή  δεν θα ρίξει μόνο τη θερμοκρασία, αλλά θα φέρει και χιονοπτώσεις  ακόμα και σε πεδινές περιοχές της χώρας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ