Εξάρχεια: Άγρια επίθεση σε βάρος αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ

Μετά τη νύχτα τρόμου, στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ένας αστυνομικός μετά από επίθεση που δέχθηκε το απόγευμα στα Εξάρχεια κατά την διάρκεια ελέγχου
Ενημερώθηκε: 12/05/19 - 18:50

Μετά τη χθεσινή νύχτα, νέα επίθεση, αυτή τη φορά σε μέλη της ομάδας ΔΙΑΣ εξαπέλυσαν στα Εξάρχεια μια ομάδα αναρχικών το απόγευμα της Κυριακής.

Το περιστατικό συνέβη στην Τοσίτσα και Ζαΐμη όταν οι μοτοσικλετιστές της ΕΛΑΣ πραγματοποιούσαν περιπολία για τυχόν ύποπτες κινήσεις μετά και τα χθεσινοβραδινά επεισόδια.

Στις 16:45 αστυνομικοί έκαναν σήμα σε μοτοσικλέτα με επιβάτες δύο άνδρες, ωστόσο εκείνη αρνήθηκαν να σταματήσουν. Τότε, τέσσερις αστυνομικοί τις ΔΙΑΣ με δύο μηχανές ακολούθησαν τους υπόπτους, οι οποίοι σταμάτησαν στην οδό Ζαΐμη 18, άφησαν την μοτοσικλέτα και συνέχισαν πεζή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 

Δύο άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ έμειναν στο σημείο, για να ελέγξουν την μοτοσικλέτα, και οι άλλοι δύο, με μηχανή, ακολούθησαν τους αγνώστους, που χάθηκαν μέσα στα στενά των Εξαρχείων.

Εκεί τους επιτέθηκε μια ομάδα 20-30 ατόμων με πέτρες, ξύλα και άλλα αντικείμενα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας αστυνομικός και μια μοτοσικλέτα της ομάδας ΔΙΑΣ να υποστεί ζημιές.

Ο αστυνομικός της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τραυματίστηκε διακομίσθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.