Εύβοια: Βρέθηκε σώος ο 36χρονος που αγνοούνταν

 
Εύβοια: Βρέθηκε σώος ο 36χρονος που αγνοούνταν

Ενημερώθηκε: 19/05/22 - 11:51

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του 36χρονου άνδρα, ο οποίος αγνοείτο από το βράδυ της Τετάρτης στην περιοχή Λειρί στη Δίρφυ της Εύβοιας.

Ο 36χρονος εντοπίστηκε σώος στο χωριό Λούτσα.

Για τον εντοπισμό του κινητοποίηθηκαν ισχυρές δυνάμεις. Συνολικά, επιχειρούσαν 19 πυροσβέστες με την Ορειβατική Ομάδα Έρευνας-Διάσωσης (Ο.Ο.Ε.Δ) της 7ης ΕΜΑΚ, ελικόπτερο super puma, του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ) ενώ συνδρομή παρέχουν επίσης ο ελληνικός ορειβατικός σύλλογος Χαλκίδας, η ελληνική ομάδα διάσωσης, εθελοντές καθώς και η ΕΛΑΣ.

Σημειώνεται ότι χθες το βράδυ ο περιπατητής έχασε τον προσανατολισμό του στην προσπάθειά του να φτάσει στο καταφύγιο στη Δίρφυ κι επικοινώνησε με την πυροσβεστική.

Κινητοποιήθηκαν δυνάμεις που βρήκαν το όχημά του και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς το καταφύγιο, αλλά μέχρι το πρωί δεν είχαν καταφέρει να εντοπίσουν τον ίδιο.

Δύσκολη νύχτα για τη Βόρεια Εύβοια

Σοβαρά προβλήματα δημιούργησε η κακοκαιρία στον Δήμο Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας, στη Βόρεια Εύβοια.

Η μανία της βροχής προκάλεσε πλημμύρες σε σπίτια, καλλιέργειες σε όλο το ανατολικό μέτωπο του δήμου ενώ όπως δήλωσε στο evima.gr ο αντιδήμαρχος Αγίας Άννας Άγγελος Κωνσταντινάκης, από την ισχυρή βροχόπτωση υπήρξε πτώση γέφυρας μεταξύ των οικισμών Αχλαδίου και Κοτσικιάς.