Φαρμακερά βέλη Δούρου κατά Παπαδημούλη: Αηδιαστικές οι δηλώσεις Παπαδημούλη, για να μην αποδώσω άλλα πολιτικά σχέδια

 
dourou

Ενημερώθηκε: 24/05/23 - 13:53

Ξεφεύγουν οι αντιπαραθέσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ μετά το απογοητευτικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου. Ενώ ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί εσωκομματικά οι εκτιμήσεις για το αποτέλεσμα των εκλογών, οι δημόσιες τοποθετήσεις και αντιπαραθέσεις αποπνέουν ένα κλίμα όχι καλό.

Ως αηδιαστικές χαρακτήρισε η Ρένα Δούρου τις χθεσινές δηλώσεις του Δημήτρη Παπαδημούλη, αναφορικά με την αλλαγή προσώπων που στελεχώνουν τον Αλέξη Τσίπρα, , αφήνοντας αιχμή και για «άλλα πολιτικά σχέδια».

Οι δηλώσεις του ευρωβουλευτή Δημήτρη Παπαδημούλη προκάλεσαν την αντίδραση της πρώην περιφερειάρχη Ρένας Δούρου. Τονίζει ότι ο άνθρωπος που έχει δηλώσει ότι παύει να συμμετέχει στις διαδικασίες και τα όργανα του κόμματος, τώρα «κάνει υποδείξεις» στο κόμμα και τον πρόεδρό του από τηλεοράσεως.

Ο ευρωβουλευτής και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Action24, είχε πει ότι η πρόκληση για το κόμμα είναι «για τον ένα μήνα μέχρι τις εκλογές, με τον Τσίπρα επικεφαλής και βγάζοντας πιο μπροστά και νέα στελέχη, που διακρίθηκαν στις κάλπες αυτές, τις πολύ δύσκολες για εμάς όπως η Έφη Αχτσιόγλου, όπως ο Αλέξης Χαρίτσης, όπως ο Νάσος Ηλιόπουλος, που πρώτευσαν με πολύ μεγάλο αριθμό σταυρών στις περιφέρειές τους, να οργανώσουμε τη δική μας ανασυγκρότηση με μεγαλύτερη πολιτική και προγραμματική σαφήνεια για το σχέδιο που θέλουμε για την Ελλάδα και για την ατζέντα της αντιπολίτευσής μας»

Η Ρένα Δούρου, η οποία εξελέγη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 21ης Μαΐου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha Radio 989 και στην εκπομπή των Τάκη Χατζή και Γιώργου Ευγενίδη, εκτόξευσε τα «βέλη» της προς τον επικεφαλής της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ για αυτά που είπε.

«Εγώ ξαφνιάστηκα. Ο κ. Παπαδημούλης εδώ και πολύ καιρό θορυβωδώς είπε ότι δεν συμμετέχει και όντως δεν συμμετέχει στα συλλογικά όργανα και προτίμησε τον τηλεοπτικό χρόνο για να υποδείξει στα συλλογικά όργανα και στον Αλέξη Τσίπρα τι πρέπει να κάνει. Αυτά δεν τιμούν ούτε την πορεία του ούτε το γεγονός ότι ο κόσμος τον έχει τιμήσει και τον έχει στείλει στην Ευρωβουλή αλλά κοντός ψαλμός αλληλούια θα τα πούμε και αυτά. Το θυμάστε εκείνο το Γιώργο άλλαξε τα όλα; Δεν πήγε και πάρα πολύ μακριά. Εγώ ισχυρίζομαι ότι βεβαίως τα πρόσωπα παίζουν ρόλο αλλά οι αιτίες του αποτελέσματος αυτού δεν είναι μόνο θέμα προσώπων, είναι και θέμα πολιτικών. Διότι τα καλύτερα πρόσωπα να έχεις τα πιο δημοφιλή, αν η πολιτική σου και αν αυτά τα οποία μάχεσαι δεν είναι αυτά τα οποία ανταποκρίνονται στις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας το να αλλάξεις τα πρόσωπα θα παίξεις τις μουσικές καρέκλες», είπε η Ρένα Δούρου και πρόσθεσε: «Για αυτό επανέρχομαι στις δηλώσεις του κ. Παπαδημούλη που στην καλύτερη περίπτωση είναι αηδιαστικές για να μην αποδώσω άλλα πολιτικά σχέδια».

Και στη συνέχεια εξήγησε: «Δεν μπορεί αυτή τη στιγμή στο μέσο της μάχης και στο μέσο μιας δύσκολης μάχης που έχουμε ένα διπλό μέτωπο όχι στενά για το κόμμα αλλά για τον τόπο, δηλαδή να σταθούμε δυνατό ανάχωμα στην παντοδυναμία και την αλαζονεία της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη και να μην κάνουμε το χατίρι όσων απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ να δουν τον Αλέξη Τσίπρα να αποσύρεται να μπαίνουν κάποιοι σε ονοματολογία. Θεωρώ ότι είναι ατυχείς αυτές οι δηλώσεις ιδίως όταν δεν γίνονται μέσα στα συλλογικά όργανα».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ