Φιέστα για Γιλντιρίμ ετοιμάζει το προξενείο στη Ροδόπη

Φιέστα για Γιλντιρίμ ετοιμάζει το προξενείο στη Ροδόπη
Ενημερώθηκε: 19/06/17 - 17:41

Ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας Κύριος Μπιναλί Γιλντιρίμ, σήμερα το βράδυ θα μετάσχει ως επίτιμος καλεσμένος στο ιφτάρ του χωριού Λύκειο της Ροδόπης.

Ο Μπιναλί Γιλντιρίμ θα παρακαθίσει σε γεύμα Ιφτάρ στο χωριό Λύκειο. Ήδη έχει ξεκινήσει η προετοιμασία για την φιλοξενία 5.000 ανθρώπων. Νωρίτερα θα έχει συνάντηση με τον Τούρκο Πρόξενο στην Κομοτηνή, τον κ. Ακιντζ

Στο καθιερωμένο ιφτάρ, το πρώτο μουσουλμανικό γεύμα μετά το τέλος τα Ραμαζανιού που προγραμματίζεται να γίνει το βράδυ της Δευτέρας 19 Ιουνίου στο χωριό Λύκειο του νομού Ροδόπης, ετοιμάζεται εντυπωσιακή εκδήλωση και το γενικό πρόσταγμα της προετοιμασίας έχουν ο Τούρκος πρόξενος, ο δήμαρχος Αρριανών και ο ψευτομουφτής Κομοτηνής!

Οι σχετικές  ενημερώσεις έγιναν κατά τη διάρκεια της μεσημεριανής προσευχής της Παρασκευής 16 Ιουνίου στο ανακαινισμένο τέμενος του Λυκείου, όπου συμμετείχαν ο Τούρκος πρόξενος, ο δήμαρχος Αρριανών και ο ψευτομουφτής Κομοτηνής.

Τιμή μου που θα δεχτώ τον Τούρκο πρωθυπουργό, είπε μετά το τέλος της προσευχής ο δήμαρχος Αμέτ Ριτβάν, μιλώντας για την προετοιμασία του ιφτάρ, στο οποίο κάλεσε όλους τους κατοίκους.