Η απάντηση του "ΒΗΜΑΤΟΣ" για την απόλυση του γιου του παιδοβιαστή

 
κολωνος

Ενημερώθηκε: 13/10/22 - 19:28

Ο Όμιλος Alter Ego Media, στον οποίο ανήκει η εφημερίδα «Το Βήμα» όπου εργαζόταν μέχρι πρότινος ο Παναγιώτης Μίχου εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τη λήξη της συνεργασίας τους:

«Δεν πήραμε αβασάνιστα, ούτε ελαφρά τη καρδία, την απόφαση διακοπής της συνεργασίας μας με τον κ. Παναγιώτη Μίχο. Σεβόμαστε τους συνεργάτες μας και δεν δεχόμαστε λογικές ισοπεδωτικού στιγματισμού ανθρώπων με κριτήριο την οικογενειακή σχέση.

Σε αυτό το πλαίσιο, του ζητήσαμε ευλόγως να μείνει στο περιθώριο, μέχρις ότου διερευνηθεί πλήρως η όλη υπόθεση.

Και τούτο γιατί ο ίδιος αποδέχθηκε ότι εδώ και εβδομάδες γνώριζε για τη δράση του πατέρα του και εκ των πραγμάτων ήταν μέρος μιας προσπάθειας να αποσιωπηθεί η βαρβαρότητα σε βάρος της ανήλικης. Μη αποδεχόμενος τη λογική και δίκαιη πρότασή μας, έθεσε εαυτόν εκτός ομίλου.»

Υπενθυμιζεται οτι την απόλυσή του από την εφημερίδα στην οποία εργαζόταν μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης βιασμού και μαστροπείας εις βάρος της 12χρονης από τα Σεπόλια κατήγγειλε με αναρτησή του στα Κοινωνικα Δικτυα ο γιος του κατηγορουμένου Ηλία Μίχου.

Ο Παναγιώτης Μίχος χαρακτηρίζει «φρικτές και κτηνώδεις τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο πατέρας του», ωστόσο καλεί τους πολίτες «να μην γίνουν κτήνη και οι ίδιοι "σκοτώνοντας" ανθρώπους που δεν έχουν καμία ευθύνη».

Η ανάρτηση του Παναγιώτη Μίχου:

«Οι φρικτές και κτηνώδεις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο πατέρας μου δεν χωρούν σε ανθρώπινο νου. Όμως υπάρχει οικογενειακή ευθύνη;

Οι περισσότεροι φαίνεται πως την υιοθετούν. Την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, η διεύθυνση της εφημερίδας «Το Βήμα» με απέλυσε. Με ταύτισαν με όσα κατηγορείται ο πατέρας μου.

Είμαι πολύ περήφανος που για δύο χρόνια ήμουν διπλωματικός συντάκτης του «Βήματος». Ήταν σπουδαία εμπειρία· την πέτυχα και την έζησα με τη δουλειά μου. Και είμαι περήφανος για αυτό!

Αν υπάρχουν κτήνη που κάνουν όσα ακούμε και διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες, φροντίστε να μη γίνεστε και εσείς κτήνη «σκοτώνοντας», απειλώντας ή καταστρέφοντας ανθρώπους που δεν έχουν καμία ευθύνη».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ