Η φυλή των… oops επιστρέφει!

 
Η φυλή των… oops επιστρέφει!

Ενημερώθηκε: 31/10/19 - 11:16

Η καμπάνια της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) επιστρέφει με νέεςπεριπέτειες και με πρωταγωνιστές τα oops.Τα αγαπημένα, ζωηράπλασματάκια δημιουργούν νέα απρόβλεπτα στην καθημερινότητά μαςτα οποία μας κάνουν, κάποιες στιγμές, να ‘σκοντάφτουμε’ και να αναφωνούμε…oops!

Με αυτό τον τρόπο η ΕΑΕΕ επιλέγει να μιλήσει απλά και φιλικά στους πολίτες αναδεικνύοντας τα οφέλη της ασφάλισης στην καθημερινότητά τους.

Σε συνέχεια της επιτυχημένης καμπάνιας, που συγκέντρωσε περισσότερο από 1 εκατ. views στα Social Media και 9.000 συμμετοχές στον online διαγωνισμό, τα Oops επιστρέφουν δριμύτερα και μας συστήνουν την υπόλοιπη οικογένειά τους, τα Oops Junior, δηλαδή τα μικρά απρόοπτα.

Με το μήνυμα «Ασφαλίζω σημαίνει Φροντίζω»η φετινή σειρά των 4 χιουμοριστικών videos,αναδεικνύει με τρόπο απλό και κατανοητό4σημαντικάσημείατης ζωής μας που η ασφάλιση μπορεί να προστατεύσει: τηνυγεία,τη σύνταξη, την περιουσίακαι το αυτοκίνητο δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για μία καλύτερη ποιότητα ζωής.

theoops.gr

Η καμπάνια πλαισιώνεται και φέτος από online διαγωνισμό, ο οποίος φιλοξενείται στο . Ο διαγωνισμός, θα διεξαχθεί σε 4 φάσεις, και καλεί τους χρήστες να ανακαλύψουν τα κρυμμένα Oops της ζωής, διεκδικώντας χρήσιμα δώρα αλλά και μαθαίνοντας χρήσιμες συμβουλές πρόληψης.

δεύτερο video

Η καμπάνια ξεκίνησε μέσα στον Οκτώβριο, μετα πρώτο video που έχει θέμα τα απρόοπτα που μπορεί να συμβούν σε ένα προαύλιο σχολείου και την ανάγκη για την ασφάλιση υγείας. Συνεχίζει με το , που αφορά στην προστασία της περιουσίας από τη φωτιά.

theoops.gr

Μείνετε συντονισμένοιστο ,στην FBpage και στο YouTubeChannel της ΕΑΕΕ.