Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, στις 21:30, στο Κουτσουνάρι στην Ιεράπετρα, όταν μοτοσικλέτα παρέσυρε μια 20χρονη τουρίστρια από τη Γερμανία. Το περιστατικό κινητοποίησε άμεσα τις αρχές, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να φτάνει στο σημείο για τη διακομιδή της νεαρής γυναίκας στο νοσοκομείο Ιεράπετρας.
Ο νεαρός οδηγός της μοτοσικλέτας, εμφανώς σοκαρισμένος, ανέφερε στους αστυνομικούς ότι δεν έτρεχε. Στο σημείο συγκεντρώθηκε αρκετός κόσμος, ενώ οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται από την Τροχαία.
Η κατάσταση της 20χρονης χαρακτηρίζεται σταθερή αλλά σοβαρή, ενώ οι ιατρικές εξετάσεις θα δείξουν τις επόμενες ώρες αν υπάρχει κίνδυνος για την υγεία της. Η αστυνομία συνεχίζει να ερευνά τα ακριβή αίτια του ατυχήματος, ενώ εξετάζονται και μαρτυρίες παρευρισκομένων για να ρίξουν φως στην υπόθεση.