Καιρός (8/3): Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες — Φυσιολογικές για την εποχή θερμοκρασίες

 
Καιρός

Ενημερώθηκε: 07/03/24 - 23:44

Καιρός (8/3): Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024. Φυσιολογικές για την εποχή θερμοκρασίες. Άνεμοι έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη καθώς και στο Βόρειο, Ανατολικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν νεφώσεις κατά διαστήματα. Από το μεσημέρι σποραδικές βροχές και καταιγίδες αναμένονται και στα ορεινά της υπόλοιπης ηπειρωτικής χώρας. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -1 έως 11 βαθμούς Κελσίου, στην Κεντρική Μακεδονία από 4 έως 15, στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη από 6 έως 12, στη Θεσσαλία από 4 έως 14, στην Ήπειρο από 1 έως 15, στη Στερεά από 5 έως 17, στην Πελοπόννησο από 5 έως 18, στα νησιά του Ιονίου από 6 έως 15, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 9 έως 14, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 10 έως 15, στις Κυκλάδες από 10 έως 16, στα Δωδεκάνησα από 13 έως 16 και στην Κρήτη από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται τοπικές νεφώσεις από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένονται νεφώσεις. Τοπικές βροχές θα σημειώνονται από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν πρόσκαιρα νότιοι 2 έως 4 μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

meteo.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ