Κάντζα: Κάλεσε για καφέ γνωριμίας την γειτόνισσα και την βίασε

Κάντζα: Κάλεσε την 20χρονη γειτόνισσά του στο σπίτι του για καφέ, αλλά είχε άλλους σκοπούς ο 27χρονος ένοικος
Ενημερώθηκε: 18/06/18 - 14:27

Κάλεσε την 20χρονη γειτόνισσά του στο σπίτι του για καφέ, αλλά είχε άλλους σκοπούς ο 27χρονος ένοικος του διαμερίσματος στο ισόγειο ενός διώροφου στην Κάντζα της Αττικής.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε η κοπέλα, η οποία κατοικεί στον πρώτο όροφο, ο ένοικος την ακινητοποίησε και τη βίασε ενώ απλώς μέχρι τώρα διατηρούσαν μια τυπική σχέση.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, ένα μεσημεράκι την προηγούμενη εβδομάδα ο 27χρονος την προσκάλεσε στο διαμέρισμά του για να πιουν καφέ και να γνωριστούν καλύτερα. Εκείνη πήγε ανυποψίαστη, ωστόσο δεν πέρασαν πολλά λεπτά και σύμφωνα με το notioanatolika.gr, ο 27χρονος επιτέθηκε στη γειτόνισσά του, την ακινητοποίησε και κατάφερε να την εξαναγκάσει σε σεξουαλική επαφή, παρά την αντίστασή της!

Η κοπέλα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μπόρεσε να διαφύγει, σύρθηκε σε άθλια κατάσταση μέχρι το διαμέρισμά της και ειδοποίησε συγγενείς της, ενώ το ίδιο απόγευμα πήγε στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε τον βιασμό. Μάλιστα, παρέδωσε το εσώρουχό της με το γενετικό υλικό του 27χρονου, που το είχε κρατήσει, ώστε να εντοπιστεί το DNA του. Παράλληλα, ζήτησε να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Το επόμενο πρωί οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σπίτι του τον 27χρονο, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο τμήμα, όπου σχημάτισαν εις βάρος του δικογραφία.