Καρτέρι τρόμου στην Κόρινθο: Ζευγάρι επιτέθηκε με νέφτι και ξυλοκόπησε άγρια 38χρονη έξω από το σπίτι της

 
περιπολικο

Ενημερώθηκε: 31/03/26 - 15:55

Σοκ προκαλεί η είδηση της βάναυσης επίθεσης που δέχθηκε μια 38χρονη γυναίκα στην Κόρινθο από τον πρώην σύντροφό της και τη νυν φίλη του. Το ζευγάρι των δραστών φέρεται να είχε στήσει ενέδρα στην είσοδο της πολυκατοικίας του θύματος αργά το βράδυ της Δευτέρας, περιμένοντας την επιστροφή της από την εργασία της.

Μόλις η γυναίκα εισήλθε στο κτίριο, την ακινητοποίησαν χρησιμοποιώντας σπρέι πιπεριού και νέφτι, ενώ στη συνέχεια εξαπέλυσαν μια μανιώδη επίθεση με γροθιές και κλωτσιές.

Η αγριότητα του 40χρονου δράστη ξεπέρασε κάθε όριο, καθώς, σύμφωνα με μαρτυρίες και στοιχεία της έρευνας, έσυρε το θύμα από τα μαλλιά χτυπώντας το κεφάλι της επανειλημμένα στην πόρτα του ανελκυστήρα.

Οι κραυγές της 38χρονης κινητοποίησαν τους ενοίκους της πολυκατοικίας, η παρέμβαση των οποίων ανάγκασε τους δράστες να τραπούν σε φυγή, αφήνοντας τη γυναίκα αιμόφυρτη και σε κατάσταση ημιλιποθυμίας.

Το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα. Η άμεση κινητοποίηση του Γραφείου Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας, σε συνδυασμό με την αξιοποίηση του υλικού από τις κάμερες ασφαλείας, οδήγησε στη γρήγορη ταυτοποίηση και σύλληψη του 40χρονου και της 35χρονης συνεργού του.

Οι συλληφθέντες, που αντιμετωπίζουν κατηγορίες για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, οδηγήθηκαν στις εισαγγελικές αρχές, με τον δράστη να επικαλείται προηγούμενες διαφορές με το θύμα ως κίνητρο για την πράξη «εκδίκησης».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ