Καταγγελία εναντίον ιερέα στην Πρέβεζα προκαλεί πανικό

Καταγγελία εναντίον ιερέα στην Πρέβεζα προκαλεί πανικό
Ενημερώθηκε: 26/10/17 - 13:47

Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση στην Πρέβεζα όπου ιερέας βρίσκεται υπό κράτηση από την Αστυνομία λόγω καταγγελιών σε βάρος του από ανήλικα κορίτσια. Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης, με νέα στοιχεία να έχουν προκύψει σύμφωνα με πληροφορίες του pamepreveza.gr, και φαίνεται να ανατρέπουν τα έως τώρα δεδομένα. Τα νέα στοιχεία φαίνεται να είναι πολύ σοβαρά και εξετάζονται με πολύ προσοχή από τις Αρχές.

Η υπόθεση είχε ξεκινήσει πριν από πέντε περίπου μήνες όταν κατατέθηκε μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του, στην Εισαγγελία Πρέβεζας, από την πλευρά των δύο κοριτσιών, τα οποία διαμένουν στο χωριό φιλοξενούμενα συγγενικού τους προσώπου. Αμέσως διατάχθηκε προανάκριση και πριν λίγες μέρες ο ιερέας κρίθηκε προφυλακιστέος, μετά την απολογία του, με σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή και οδηγήθηκε στις φυλακές.

Σύμφωνα με το pamepreveza.gr πολλοί κάτοικοι της περιοχής εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στον ιερέα. Οι κάτοικοι του χωριού της Πρέβεζας πραγματοποίησαν επίσκεψη αρχικά στον κ. Εισαγγελέα και στην συνέχεια στον Μητροπολίτη, για να δείξουν με τον δικό τους τρόπο την συμπαράσταση στον ιερέα τους. Περίπου 100 άτομα μετέβησαν το πρωί της Τετάρτης (26/10/17) στο Δικαστικό Μέγαρο όπου αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον πρόεδρο του χωριού, ζήτησαν να δουν τον κ. Εισαγγελέα ο οποίος αποδέχθηκε το αίτημα τους.

Μάλιστα δεν αποκλείεται τα όσα είχαν καταγγελθεί σε βάρος του να καταρρεύσουν, κάτι για το οποίο όμως θα αποφανθούν οι δικαστικές αρχές, στα πλαίσια της ανάκρισης που βρίσκεται σε εξέλιξη.