Κινηματογραφική αρπαγή επιχειρηματία έξω από το σπίτι και ολονύχτια περιπέτεια

 
Απαγωγή και ληστεία επιχειρηματία από τα Πατήσια

Ενημερώθηκε: 17/03/17 - 09:34

Του Θοδωρή Παναγιωτίδη

Μία απίστευτη ολονύχτια περιπέτεια έζησε ένας επιχειρηματίας στα χέρια τριών κακοποιών.

Οι δράστες είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι του θύματος, στα Πατήσια. Περίπου στις 8 το βράδυ, ο επιχειρηματίας βγήκε από το σπίτι του, οι τρεις ένοπλοι που φαίνεται γνώριζαν πολλά για εκείνον, τον ακινητοποίησαν υπό την απειλή όπλων και με την χρήση βίας τον επιβίβασαν στο τζιπ του με το οποίο και κατευθύνθηκαν στην φοροτεχνική του εταιρεία, στον Άλιμο, επί της οδού Νικηφόρου Βρετάκου 3.

Εκεί, πάλι υπό την απειλή των όπλων, τον ανάγκασαν να βγει από το τζιπ, ακινητοποίησαν τον φύλακα της εταιρείας και μία υπάλληλο που είχε παραμείνει έως εκείνη την ώρα στην εργασία της, τον οδήγησαν στο γραφείο του όπου τον ανάγκασαν να δώσει τον συνδυασμό του χρηματοκιβωτίου του και από εκεί του άρπαξαν μεγάλο χρηματικό ποσό.

Στη συνέχεια, επιβίβασαν στο τζιπ του επιχειρηματία, τον ίδιο, τον φύλακα και την υπάλληλό του και τους οδήγησαν έως την Φιλαδέλφεια, όπου τους παράτησαν επί της Λ. Κηφισού.

Από το σημείο, οι δράστες διέφυγαν με το τζιπ του επιχειρηματία και άλλο ένα αυτοκίνητο των κακοποιών που ακολουθούσε καθ' όλη τη διάρκεια, πιθανόν κλεμμένο και στα όρια της Νέας Ιωνίας, στη συμβολή των οδών Σεβαστείας και Μαραθώνος, έκαψαν και τα δύο οχήματα, απ' όπου ενδεχομένως διέφυγαν με ένα τρίτο όχημα.

Από εκείνη την ώρα ξεκίνησε ένα ανθρωποκυνηγητό από την Αστυνομία, δίχως να καταστεί εφικτός ο εντοπισμός των δραστών, ενώ έρευνα για το περιστατικό διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΙΡΟΣ 17/3/2017: Γενικά αίθριος καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας