Κορονοϊός: Νέα μέτρα περιορισμού κυκλοφορίας σε Πάτρα και Βόλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Χαρδαλιάς: Κλείνουν παραλιακά μέτωπα σε Πάτρα και Βόλο (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενημερώθηκε: 03/04/20 - 18:45

Κορονοϊός: Νέα μέτρα με περιορισμό της κυκλοφορίας για 14 ημέρες σε Βόλο και Πάτρα. Όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς κλείνει το παραλιακό μέτωπο της Πάτρας και του Βόλου. Όσον αφορά την Πάτρα, η απόφαση αφορά τις περιοχές «Νότιο Πάρκο» και «Πλαζ Αγιάς», με τα μέτρα να τίθενται σε ισχύ, από το Σάββατο, ενώ για τον Βόλο, η απόφαση θα τεθεί σε εφαρμογή τη Δευτέρα.

Η απαγόρευση κυκλοφορίας θα εφαρμόζεται από τις 2.00 το μεσημέρι έως τις 8.00 το πρωί της επόμενης ημέρας τις καθημερινές, αλλά και καθ’ όλης της διάρκειας του Σαββατοκύριακου.

Για τη Ριτσώνα

Αναφερόμενος στη δομή φιλοξενίας στη Ριτσώνα, τονίστηκε πως ολοκληρώθηκαν 90 δειγματοληψίες σε επαφές της ασθενούς που είχε εντοπιστεί θετική και όλα τα δείγματα ήταν αρνητικά.

Για το πλοίο «Ελ. Βενιζέλος»

Στο πλοίο «Ελ. Βενιζέλος» για τα δύο ακατάλληλα δείγματα από χθες, πραγματοποιήθηκε εκ νέου έλεγχος και βρέθηκαν αρνητικά. Επι του συνόλου των επιβαινόντων 261 ήταν αρνητικοί και 121 θετικοί, οι οποίοι θα παραμείνουν στο πλοίο για 14 ημέρες. Ο κ. Χαρδαλιάς ανέφερε επίσης πως η υγεία όλων των επιβατών είναι εξαιρετική.