Κρήτη: Αυτός είναι ο θείος που φέρεται να βίαζε τον ανήλικο ανιψιό του(photo)

Κρήτη: Αυτός είναι ο θείος που κατηγορείται ότι βίαζε κατ εξακολούθηση τον 9χρονο ανιψιό του (photo)
Ενημερώθηκε: 24/04/19 - 20:21

Δημοσιεύτηκαν μετά από σχετική διάταξη του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 59χρονου, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό κατ΄εξακολούθηση του 9χρονου ανιψιού του.

 Πρόκειται για τον: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑΚΗ Κυριάκο του Νικολάου και της Μαρίας, που γεννήθηκε το 1960 στο Ηράκλειο Κρήτης, ο οποίος επί χρόνια φέρεται να πραγματοποιούσε πάνω στον ίδιο του τον ανιψιό τις ανώμαλες ορέξεις του. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

"

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας ενός μήνα σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

"

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης και την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, τηλεφωνικά στους αριθμούς 28210-25703 και 2810-274211 για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.