Κύκλωμα λαθραίων τσιγάρων: Στη φυλακή άλλα 8 μέλη μετά από μαραθώνιες απολογίες

 
συλληψη

Πηγή Φωτογραφίας: ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ενημερώθηκε: 12/02/26 - 14:45

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους ακόμη οκτώ κατηγορούμενοι που εμπλέκονται στο κύκλωμα με τα λαθραία τσιγάρα.

Μεταξύ των προφυλακισθέντων βρίσκονται και δύο αδέλφια τα οποία φέρονται ως ηγετικά στελέχη του κυκλώματος και είναι γνωστά με τα προσωνύμια «Πούτιν» και «Πρόεδρος».

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο αδέλφια αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδίδονται, υποστηρίζοντας ότι δραστηριοποιούνται ως νόμιμοι επιχειρηματίες και ότι η εμπλοκή τους στην υπόθεση οφείλεται —όπως ισχυρίστηκαν— σε στοχοποίηση από οικονομικούς αντιπάλους.

Από τους συνολικά 26 κατηγορουμένους στην υπόθεση, προφυλακιστέοι έχουν κριθεί μέχρι στιγμής 10, ενώ οι υπόλοιποι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και, σε ορισμένες περιπτώσεις, με την επιβολή χρηματικής εγγύησης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ