Ληστές μαχαίρωσαν κοντά στην καρδιά νεαρό στα Εξάρχεια-Γλίτωσε από θαύμα

Η δραματική έκκληση για βοήθεια του 27χρονου που λήστεψαν στο κέντρο της Αθήνας
Ενημερώθηκε: 25/10/18 - 21:16

Θύμα ληστείας έπεσε νεαρός άνδρας τα μεσάνυχτα της Τετάρτης στο κέντρο της Αθήνας, συγκεκριμένα στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για 27χρονο σύμβουλο επιχειρήσεων, ο οποίος βρισκόταν στη συμβολή των οδών Τοσίτσα και Μπουμπουλίνας, όταν οι τρεις δράστες του επιτέθηκαν για να του πάρουν τον χαρτοφύλακα που κρατούσε.

«Δώσε μας τα λεφτά σου ρε...» του είπαν οι δυο ληστές οι οποίοι δεν φορούσαν κουκούλες και έτρεξαν από πίσω του απειλώντας τον με το μαχαίρι. 

"

Ο νεαρός αιφνιδιάστηκε, γύρισε αμέσως και τους κοίταξε: Τότε οι ληστές του άρπαξαν τον χαρτοφύλακα και δέχτηκε την πρώτη μαχαίρια στο αριστερό χέρι. 

Στην συνέχεια οι δράστες πήγαν να φύγουν αλλά ο νεαρός κινήθηκε προς το μέρος τους. Τότε δέχτηκε την δεύτερη και πιο επικίνδυνη μαχαίρια αριστερά στον πνεύμονα δίπλα στην καρδιά, στο περικάρδιο, που θα μπορούσε να αποβεί μοιραία. 

Ο ίδιος κατάφερε και ειδοποίησε με το κινητό του τηλέφωνο την μητέρα του προκειμένου να τον παραλάβει ασθενοφόρο και να τον μεταφέρει σε κρίσιμη κατάσταση στον Ερυθρό Σταυρό όπου  χειρουργήθηκε και πλέον νοσηλεύεται στην νευροχειρουργική κλινική  βαριά τραυματισμένος και αναπνέει με την βοήθεια οξυγόνου.

Να σημειωθεί ότι ο χαρτοφύλακας του 27χρονου περιείχε έγγραφα, πορτοφόλι με άγνωστο ποσό χρημάτων και τραπεζικές  κάρτες ενώ άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως η κάρτα του θύματος χρησιμοποιήθηκε μετά από μερικές ώρες σε 24ωρο μινι μάρκετ στον Πειραιά.