Λοταρία: 2.000 τυχεροί - Δείτε εδώ αν κερδίσατε με ένα κλικ! (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Λοταρία: 2.000 τυχεροί - Δείτε εδώ αν κερδίσατε με ένα κλικ! (ΠΙΝΑΚΑΣ)
Ενημερώθηκε: 01/12/17 - 13:20

Φρενίτιδα προκλήθηκε από το απόγευμα της Πέμπτης με τη λοταρία αποδείξεων του υπουργείου Οικονομικών και όλοι σπεύδουν στο TAXIS  για να δουν αν είναι ένας από τους 2.000 τυχερούς που θα πάρουν από 1.000 το άτομο.

Από τους 4.556.328 φορολογούμενους που τον Οκτώβριο έκαναν πληρωμές με κάρτες ή μέσω e-banking, μόνο οι 2.000 θα λάβουν ηλεκτρονικό μήνυμα από την εφορία.

Από αυτούς τους 2.000, μόνο χίλιοι θα διαβάσουν ότι κέρδισαν τα 1000 ευρώ. Οι υπόλοιποι, αν και κληρώθηκαν, δεν θα πάρουν τίποτα. Σε αυτούς το ΥΠΟΙΚ επισημαίνει ότι ίσως να πάρουν 1.000 ευρώ, αν κάποιοι από τους χίλιους πρώτους νικητές αποποιηθούν το έπαθλο που κέρδισαν ή δεν δηλώσουν ΙΒΑΝ ή αν διπλοκέρδισαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Κ.Παπανάτσιου: Τέλος Δεκεμβρίου η επόμενη λοταρία των αποδείξεων - Αυτοί είναι οι τυχεροί λαχνοί της χτεσινής

Πώς θα δείτε αν κερδίσατε

Οι νικητές θα δουν το σχετικό μήνυμα ότι κέρδισαν στον λογαριασμό τους στο Taxis. 

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τα αποτελέσματα της λοταρίας. 

Τον Δεκέμβριο η σούπερ κλήρωση

Τον Δεκέμβριο η λοταρία θα επαναληφθεί τουλάχιστον δύο φορές, μία ημέρα για τις αγορές που έγιναν μέσα στον Νοέμβριο και μία ακόμη με απανωτές διαδοχικές κληρώσεις για 9.000 τυχερούς, για τις αγορές που έκαναν στο εννεάμηνο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου. Από αυτή τη λοταρία θα δοθούν συνολικά 9 εκατ. ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι στην κλήρωση δεν συμμετέχουν οι πληρωμές για αγορές που έγιναν από ανηλίκους κάτω των 18 ετών, ακόμα και αν αυτοί έχουν δικό τους ΑΦΜ, είναι ορφανοί, εργάζονται και έχουν δικό τους εισόδημα.

Πότε θα δοθούν τα χρήματα

Οι τυχεροί, εφόσον διαπιστώσουν ότι κέρδισαν και ενημερωθούν με ηλεκτρονικό μήνυμα, περιμένουν να μπουν τα λεφτά στον λογαριασμό τους. Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο ότι τα χρήματα δεν θα μπουν σε όποιον λογαριασμό έχουν τυχόν δηλώσει ήδη στην εφορία, αλλά όποιον θα δηλώσουν από τώρα και μετά.

Στη σελίδα τους στο Taxisnet θα πρέπει να δηλώσουν τον αριθμό ΙΒΑΝ του λογαριασμού τους. Αν δεν το κάνουν μέσα σε 3 μήνες, θα χάσουν τα λεφτά τους. Τα κέρδη θα πληρωθούν στα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας, με το ΥΠΟΙΚ να θέτει έναν όρο. Τουλάχιστον οι 500 από τους πρώτους χίλιους νικητές να έχουν δηλώσει ως τότε τον αριθμό ΙΒΑΝ. Αν δεν μπορούν να εκτελεστούν πληρωμές για τουλάχιστον τους μισούς νικητές, η πληρωμή θα αναβληθεί ίσως για τη μεθεπόμενη εβδομάδα.