Με χαμηλούς πλέον τόνους η συνάντηση Τσίπρα-Καμμένου την Δευτέρα (15/10)

Ρήξη ή συμβιβασμό κρύβει η συνάντηση Τσίπρα-Καμμένου την Δευτέρα-Το συναινετικό tweet του υπουργού Άμυνας
Ενημερώθηκε: 14/10/18 - 20:48

Στο Μέγαρο Μαξίμου αναμένεται να συναντηθούν τη Δευτέρα (15/10) ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, μετά το τεταμένο κλίμα των τελευταίων ημερών.

Η συνάντηση αναμένεται να έχει άκρως αποσβεστικό χαρακτήρα, και να φανεί ξεκάθαρα ότι η συγκυβέρνηση αναμένεται να ολοκληρώσει την τετραετή θητεία της αλώβητη, όπως έχει διαμηνύσει πολλές φορές ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, αλλά και ο Πάνος Καμμένος.

Βαθιά ρωγμή στην κυβέρνηση από τις δηλώσεις Καμμένου για Plan B

 

Ο Αλέξης Τσίπρας δεχόμενος έντονη κριτική από στελέχη τόσο της κυβέρνησης όσο και του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τις δηλώσεις Καμμένου για plan b έναντι της Συμφωνίας των Πρεσπών, εμφανίζεται προσηλωμένος στον κυβερνητικό σχεδιασμό.

Ωστόσο, προβληματισμός επικρατεί στο εξάμηνο που μεσολαβεί μέχρι η συμφωνία να έρθει στην ελληνική Βουλή.  

Θύελλα στην συγκυβέρνηση από το plan b Καμμένου-Με χιούμορ το αντιμετωπίζει ο Τσίπρας

 

Έπεσαν οι τόνοι

Η σημερινή ανάρτηση του κ. Καμμένου στον λογαριασμό του στο Twitter,φάνηκε ότι και ο ίδιος ρίχνει τους τόνους, αφού εμφανίστηκε βέβαιος για την εκλογική νίκη του Αλέξη Τσίπρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πάνος Καμμένος δέχτηκε σφοδρά πυρά από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι καλούσαν επί της ουσίας τον πρωθυπουργό να πάει σε οριστική ρήξη με τον υπουργό Άμυνας.