Μέλη του Ρουβίκωνα με βαριοπούλες διέλυσαν το κτίριο που χτυπάει η καρδιά της ΑΑΔΕ (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέλη του Ρουβίκωνα με βαριοπούλες διέλυσαν το κτίριο που χτυπάει η καρδιά της ΑΑΔΕ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενημερώθηκε: 08/10/17 - 19:10

Το κτίριο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων ήταν ο επόμενος στόχος βανδαλισμού της «αντιεξουσιαστικής» ομάδας Ρουβίκωνα. Τα ξημερώματα της Κυριακής, μέλη της οργάνωσης έκαναν «ντου» και τα έκαναν όλα «γυαλιά καρφιά».

Συγκεκριμένα στις 6:15, οκτώ άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους μετέβησαν στα γραφεία της υπηρεσίας του υπουργείου Οικονομικών.  Στη συμβολή των οδών Θεσσαλονίκης και Χανδρή στο Μοσχάτο που βρίσκεται η «καρδιά» της  Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων έλαβε χώρα το καταστροφικό έργο των αντιεξουσιαστών. Οι δράστες, με βαριοπούλες στα χέρια, έσπασαν τις τζαμαρίες στην είσοδο των γραφείων και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν ανενόχλητοι. 

Σύμφωνα με πληροφορίες την ώρα της επίθεσης στο κτίριο βρισκόταν μόνο ένας φυλακας. Στο βανδαλισμένο κτίριο βρέθηκε νωρίς το πρωί, ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), Γεώργιος Πιτσιλής. 

Η ανακοίνωση του Ρουβίκωνα σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου:
«Σήμερα Κυριακή 8 Οκτώβρη στις 06:00 επιτεθήκαμε στο κτίριο της γενικής γραμματείας πληροφοριακών συστημάτων του υπουργείου οικονομικών στη Καλλιθέα.
Με τη κίνηση μας αυτή, επιστρέψαμε ένα ελάχιστο ποσοστό της βίας που καθημερινά δεχόμαστε όλοι μας προσπαθώντας να καλύψουμε τους φόρους που έχουν ορίσει για εμάς οι εξουσιαστές».