Μεταμόρφωση: Kαθηγητής απείλησε ότι θα σφάξει μαθητή!(video)

gumnasio_metamorfosi
Ενημερώθηκε: 04/10/19 - 19:54

Ένας καθηγητής απείλησε μαθητή της δευτέρας γυμνασίου ότι θα τον σφάξει... Μετά από κλήση της αστυνομίας και σωματικό έλεγχο βρέθηκε πάνω του ένα στιλέτο - Τι ακριβώς συνέβη και τι είπε ο καθηγητής στην αστυνομία.

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε σε σχολείο της Μεταμόρφωσης, καθώς ένας μαθητής προχώρησε σε καταγγελία για απειλή από καθηγητή.

Συγκεκριμένα, στο 1ο Γυμνάσιο Μεταμόρφωσης ένας καθηγητής, ο οποίος είχε στην κατοχή του σουγιά, είπε σε μαθητή πως αν εμφανιστεί ξανά στο σχολείο «θα τον σφάξει».

Βρήκαν πάνω του σουγιά!

Ο μαθητής πήγε στο σχολείο μαζί με τη μητέρα του προκειμένου να ζητήσει από τον καθηγητή διευκρινίσεις. Τότε, ο καθηγητής επιτέθηκε λεκτικά και στη μητέρα και επανέλαβε την απειλή που είχε εξαπολύσει σε βάρος του παιδιού της.

Η μητέρα κάλεσε την Αστυνομία και όταν έφτασαν στο σχολείο οι αστυνομικοί, η μητέρα ζήτησε να του κάνουν σωματικό έλεγχο. Στον έλεγχο που του έγινε βρέθηκε επάνω του ένας σουγιάς, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

 «Χρόνια το κουβαλάω γιατί φοβάμαι τα παιδιά»

Σύμφωνα πάντα με τα όσα δηλώνει η μητέρα του μαθητή στο Open, ο καθηγητής ισχυρίστηκε ότι «χρόνια το κουβαλάω μαζί μου, όπου διδάσκω, γιατί φοβάμαι τα παιδιά».

Σύμφωνα με το Open, από το 2015 κιόλας, υπήρχαν  καταγγελίες  για ανάρμοστη συμπεριφορά για τον συγκεκριμένο καθηγητή και το μόνο που γινόταν ήταν να μετακινείται από σχολείο σε σχολείο...

Η μαρτυρία της μητέρας του παιδιού

«Τη Δευτέρα είπε στο παιδί ότι αν έρθεις αύριο στο σχολείο θα σε σφάξω και θα σφάξω κι όποιο παιδί είναι δίπλα σου»

«Αν έρθεις αύριο στο σχολείο θα σε σφάξω» φέρεται να είπε σε μαθητή ο 67χρονος καθηγητής, ο οποίος καταδικάστηκε σε 13 μήνες φυλάκιση με αναστολή, στο 1ο Γυμνάσιο της Μεταμόρφωσης.

Η μητέρα του μαθητή μιλά στο newsbeast.gr και καταγγέλει τα όσα συνέβησαν. «Ως ανύπαντρη μητέρα είμαι ο εύκολος στόχος, αν ήταν κάποιο παιδί υπουργού έτσι θα αντιδρούσαν», αναρωτιέται. «Ο καθηγητής όλο αυτό το διάστημα φώναζε στο παιδί και ο διευθυντής ήταν θεατής», συνεχίζει.

Η μητέρα του μαθητή περιγράφει και καταγγέλει στο newsbeast.gr τις συμπεριφορές, καθηγητή και διευθυντή απέναντι στον γιο της και σε εκείνη.

«Το πρόβλημα ξεκίνησε από την αρχή της χρονιάς δεν τον ήθελε στο μάθημα τον έβριζε. Ο άνθρωπος δεν ήταν καλα. Ο διευθυντής μου είπε ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι. Του απάντησα "κι αν γίνει κάτι πιο σοβαρό;" Μου είπε πως ήταν καλυμμένος και ότι είχε στείλει email στην δευτεροβάθμια. Δηλαδή αν ήταν παιδί υπουργού θα δεχόταν αυτήν την απάντηση κάποιου διευθυντή;

Τη Δευτέρα είπε στο παιδί ότι αν έρθεις αύριο στο σχολείο θα σε σφάξω και θα σφάξω κι όποιο παιδί είναι δίπλα σου.  Την Τρίτη πήγα στο σχολείο να πιάσω τον διευθυντή και εκείνος μου είπε ότι "έχω πολύ δουλειά τώρα και δεν μπορώ να ασχοληθώ".

Του είπα να ανοίξει την πόρτα της τάξης και ότι αν είναι πάνω από το παιδί μου θα τον αποτελειώσω. Την άνοιξε με τα χίλια ζόρια. Βγήκαν τα παιδιά έξω και φώναξα την αστυνομία. Ο καθηγητής όλο αυτό το διάστημα φώναζε στο παιδί και ο διευθυντής ήταν θεατής. Δεν του έκανε τίποτα.

Ήρθε η αστυνομία, την οποία εμπόδισαν να μπει μέσα. Τους ανέφερα ότι ο δημόσιος φορέας μπορεί να "μπει" σε δημόσιο φορέα. Πήγαμε στο τμήμα με τον καθηγητή και τους ζήτησα να τον ψάξουν γιατί είχε σουγιά επάνω του και εντός έγινε ο έλεγχος και βρήκαν το σουγιά».

Σήμερα με πήρε ο διευθυντής τηλέφωνο για να μου πει ότι με ψάχνει ένας δημοσιογράφος όχι για να μου πει για το παιδί μου. Τον ρώτησα τι θα γίνει με το παιδί γιατί του αλλάζουν συνέχεια σειρά και δεν τον αφήνουν να κάτσει πίσω αφού αυτό θέλει.

Μου απάντησε "ε αφού πιέζεται και δεν θέλει μπροστά να τον βάλουμε σε μια γωνία τέρμα στην αίθουσα μόνο του". Δηλαδή τι είναι αυτό; Θέλει να τον απομονώσει; Τον ρώτησα θέλεις να τον πάρω από το σχολείο και μου είπε "κάντε ότι νομίζετε".

Όταν σου μιλάει έτσι ένας εκπαιδευτικός που είναι σε θέση διευθυντή, ναι θέλει να τον πάρω.  Δεν είναι δυνατόν να μου ζητάει να μιλήσω εγώ με τους καθηγητές. Εκείνος είναι στολίδι; Είμαι ο εύκολος στόχος, διότι είμαι ανύπαντρη μαμά. Δεν βλέπουν κάποιον άντρα δίπλα μου. Κανονικά οι εκπαιδευτικοί θα έπρεπε να περνάνε κάθε χρόνο από ψυχολόγο» τόνισε η μητέρα.

Με πληροφορίες από το Open , newsbeast.gr