Μοσχάτο: γεωργιανός ο νεκρός - Ξεκαθάρισμα λογαριασμών ή «συμβόλαιο θανάτου» από το εξωτερικό;

 
Μοσχάτο: γεωργιανός ο νεκρός - Ξεκαθάρισμα λογαριασμών ή «συμβόλαιο θανάτου» από το εξωτερικό;

Ενημερώθηκε: 02/01/22 - 09:10

Ένας αλλοδαπός έπεσε νεκρός, πριν από λίγο, από πυροβολισμούς που δέχθηκε έξω από το σπίτι του, στην περιοχή του Μοσχάτου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο άνδρας δέχθηκε πυροβολισμούς από δύο άτομα τη στιγμή που επέστρεφε σπίτι του με τη γυναίκα του και το παιδί του.

Το θύμα ήταν Γεωργιανής καταγωγής. Οι αρχές εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, ο οποίος ήταν πεζός και φορούσε μαύρα. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για «συμβόλαιο θανάτου» από το εξωτερικό.

Οι κάλυκες που βρέθηκαν πιθανώς να προήλθαν από το όπλο διαμετρήματος 22 χιλιοστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από περίπου μια εβδομάδα είχε κλαπεί και το αυτοκίνητο του θύματος, μάρκας smart μέσα από το γκαράζ της πολυκατοικίας. Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά πηγές, «σήκωσαν» το αμάξι.

Γείτονες του θύματος, τον περιγράφουν ως μια σκοτεινή και απόμακρη προσωπικότητα που απέφευγε τις κοινωνικές επαφές μαζί τους. Βρισκόταν αρκετές ώρες στο σπίτι, ενώ αρκετές φορές τον άκουγαν να μιλάει στο τηλέφωνο στο μπαλκόνι στα Γεωργιανά. Μάλιστα, αρκετοί άνθρωποι επισκέπτονταν το σπίτι του. Στο συγεκριμένο διαμέρισμα ζούσε τα τελευταία 3-4 χρόνια.