Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Τι λέει ο δολοφόνος της Καρολάϊν μέσα από τη φυλακή

 
Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Τι λέει ο δολοφόνος της Καρολάϊν μέσα από τη φυλακή

Ενημερώθηκε: 30/06/21 - 10:51

Πολλά ζητήματα διέψευσε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μέσω της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα».

Ο συζυγοκτόνος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόφαση της Εισαγγελίας Ανηλίκων, να δοθεί η κόρη του στην οικογένεια αδικοχαμένης Καρολάϊν λέγοντας: «Νιώθω ανακουφισμένος από την απόφαση. Ξέρω ότι η μητέρα της Καρολάιν αγαπά πολύ την εγγονή της και θα μεγαλώσει σωστά στην Αλόννησο».

Παράλληλα, αναφέρθηκε τόσο στο οικόπεδο που αγόρασαν στο Πικέρμι, όσο και τα έξοδα της κηδείας. «Ακούγονται ανακρίβειες σχετικά με ένα οικόπεδο που θα αγοράζαμε μαζί με την Καρολάιν. Η αλήθεια είναι πως και οι δυο οικογένειες έβαλαν χρήματα για την αγορά του», είπε και συμπλήρωσε: «Δεν πλήρωσε η οικογένεια της Καρολάιν τα έξοδα της κηδείας αλλά εγώ, εγώ τα πλήρωσα όλα».

Επίσης ξεκαθάρισε ότι του καταλογίζουν σχέσεις με τον επιχειρηματία της ταβέρνας "Κρητικός" που αυτοκτόνησε. «Δεν έχω καμία σχέση, δεν γνωριζόμασταν και δεν έχω πάει ποτέ στο μαγαζί του» είπε. Σχετικά με όσα ακούγονται για το ταξίδι στη Σούδα απάντησε: «Ούτε εγώ, ούτε η Καρολάιν είχαμε ταξιδέψει στην Σούδα αυτή τη χρόνια».

Τέλος, σε ό,τι αφορά τα δημοσιεύματα της βρετανικής εφημερίδας για το ημερολόγιο της Καρολάιν ανέφερε: «την θεωρώ αναξιόπιστη γιατί όσα δημοσιεύει είναι αναληθή. Δεν υπάρχει ημερολόγιο».