Μπάτσελορ πάρτι στην Πάτρα τίναξε τον γάμο στον αέρα!

Μπάτσελορ πάρτι στην Πάτρα τίναξε τον γάμο στον αέρα!
Ενημερώθηκε: 15/09/17 - 16:00

Ήθελε ο γαμπρός στην Πάτρα να δείξει πως είναι ανοιχτόμυαλος και είχε δώσει την συγκατάθεση του να κάνει και η μέλλουσα γυναίκα του να κάνει ένα μπάτσελορ, αλλά ούτε ο ίδιος μπορούσε να φανταστεί τι θα συνέβαινε.

Το μπάτσελορ τελικά βγήκε ξινό στην πατρινή «πέτρα του σκανδάλου» η οποία λίγα εικοσιτετράωρα πριν ντυθεί νυφούλα πήρε την κουμπάρα για νυχτερινή έξοδο για διασκέδαση μέχρι πρωίας. Ξεκίνησαν τα πρώτα ποτά τα οποία έφεραν ευθυμία, ζάλη που οδήγησαν σε παιχνίδια με τον μπάρμαν, που στο τέλος της βραδιάς στάθηκε... τυχερός.

Η κουμπάρα αποχώρησε από το μπάτσελορ υποσχόμενη πως θα κάλυπτε την φίλη και υποψήφια νύφη πως εάν ερωτηθεί θα «δηλώσει» πως ήταν μαζί μέχρι πρωίας. Έτσι λοιπόν το παιχνίδι της νεαρής που σε λίγες ώρες θα ντυνόταν νυφούλα με τον νεαρό συνεχίστηκε και κατέληξε σε ξενοδοχείο στην περιοχή του Ρίου.

Το πρωινό όμως είχε μια δυσάρεστη έκπληξη για την μέλλουσα νύφη. Ο τυχερός μπαρμαν απεδείχθη λίγο παραπάνω βίαιος και την είχε γεμίσει σημάδια στο λαιμό και μελανιές στα χέρια. Τα δύσκολα ήρθαν τις μεσημβρινές ώρες, όταν και συναντήθηκε με τον «καλό» της, ο οποίος παρά το μακιγιάζ και την προσπάθεια να καλυφθούν τα ίχνη, έκπληκτος διαπίστωσε πως κάτι δεν είχε πάει καλά κατά την νυχτερινή έξοδο.

Οι ερωτήσεις άρχισαν να πέφτουν βροχή με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν απαντήσεις. Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα, όταν κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις και η κουμπάρα, η οποία τα έκανε ακόμα χειρότερα.

Μετά από τα όσο αποκαλύφθηκαν μετά το μπάτσελορ στην Πάτρα ο γάμος είναι άγνωστο εάν θα γίνει, αφού ο γαμπρός είναι άφαντος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απόφαση απαγόρευσης κολύμβησης από το Υπ. Υγείας στις πληγείσες από την πετρελαιοκηλίδα περιοχές

Τον λογαριασμό για την σπασμένη πόρτα του Υπουργείου Ενέργειας έστειλαν στους μεταλλωρύχους (ΦΩΤΟ)

Εντοπίστηκε ο αρχαιοκάπηλος που "σήκωσε" από την Κίσσαμο τα πιο αρχαία απολιθώματα με ίχνη ανθρώπου στη Γη