Ναύπλιο: Ιδιοκτήτης καφετέριας πήδηξε στη θάλασσα μετά από έλεγχο

Ναύπλιο: Ιδιοκτήτης καφετέριας πήδηξε στη θάλασσα μετά από έλεγχο
Ενημερώθηκε: 13/08/20 - 17:35

Ένα σοβαρό απρόοπτο, είχε ο έλεγχος από την αστυνομία σε μία καφετέρια στην παραλία του Ναυπλίου, το βράδυ της Τετάρτης 12 Αυγούστου.

Η αστυνομία έφτασε στο μαγαζί για τον καθιερωμένο έλεγχο, στο πλαίσιο των μέτρων αποφυγής διάδοσης του κορονοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσαν τοπικά μέσα του νομού Αργολίδας, υπήρξε από το συγκεκριμένο μαγαζί παράβαση του αριθμού των ατόμων στο κατάστημα. Ως αποτέλεσμα αυτού, επιβλήθηκε υψηλό πρόστιμο και αποφασίστηκε το κλείσιμο του καταστήματος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης σε μια κίνηση αναστάτωσης και απόγνωσης, πήδηξε στη θάλασσα μπροστά από το κατάστημά του.

Υπήρξε μεγάλη αναστάτωση, ωστόσο ο επιχειρηματίας ανασύρθηκε από τη θάλασσα σε κατάσταση σοκ, ενώ στο σημείο έσπευσαν Λιμενικό και ΕΚΑΒ. Ο επιχειρηματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Δήλωση Χαρδαλιά για το γεγονός

Για το γεγονός ερωτήθηκε σήμερα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρησης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο κύριος Χαρδαλιάς απάντησε, μεταξύ άλλων, τα εξής: "Δεν είναι αστείο το θέμα του κορονοϊού. Πρέπει να γίνει αντιληπτό αυτό. Είναι κάτι παγκόσμιο".

"Αν μπορέσουμε για τις επόμενες 15 ημέρες, ο καθένας, να κάνει χρήση της μάσκας και των αποστάσεων, είναι το απόλυτο lockdown και η απόλυτη απάντηση απέναντι στον κορονοϊό", κατέληξε. 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ