Νέα στοιχεία παό τον αδελφό της Δώρας Ζέμπερη - «Κάτι φοβόταν» - «Ασχολήθηκε με σημαντικές υποθέσεις

Νέα στοιχεία παό τον αδελφό της Δώρας Ζέμπερη - «Κάτι φοβόταν» - «Ασχολήθηκε με σημαντικές υποθέσεις
Ενημερώθηκε: 06/07/18 - 09:40

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της άτυχης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη, έφερε στο φως ο αδερφός της.

Σύμφωνα με όσα είπε, η εφοριακός αδελφή του φαίνεται να φοβόταν κάτι, αφού μόλις μια μέρα πριν την άγρια δολοφονία της, του είπε: «αν πάθω κάτι, έχω κάποια χρήματα μέσα σε ένα βιβλίο και έχω και τους κωδικούς του κινητού μου και το Pin των καρτών».

Μιλώντας το βράδυ της Πέμπτης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 είπε πως η οικογένειά της 34χρονης αναμένεται να καταθέσει στοιχεία για τις υποθέσεις που διαχειριζόταν η άτυχη γυναίκα, προσπαθώντας να ανατρέψουν την κατάθεση του διευθυντή της Α’ ΔΟΥ Πειραιά στο δικαστήριο δείχνοντας πως η εφοριακός είχε αναλάβει πάνω από 330 υποθέσεις μεγάλης φοροδιαφυγής, φαρμακείων και μεγάλων διαγνωστικών κέντρων, στις οποίες είχε επιβάλει πρόστιμα εκατομμυρίων ευρώ.

«Εμείς εδώ δεν ζούμε εννέα μήνες, περνάμε μαρτύριο. Και μέσα σε αυτό το μαρτύριο έχουμε καταφέρει να δώσουμε έναν αγώνα τεράστιο, να προσπαθήσουμε να συγκεντρώσουμε στοιχεία», είπε χαρακτηριστικά.

Ήταν φοβισμένη

«Είχα καταλάβει ότι υπήρχε πάντα φόβος πάνω στην εργασία της. Υπήρχε μεγάλη νευρικότητα λίγες ημέρες πριν τη στυγερή δολοφονία. Υπάρχουν κάποια κομμάτια που είναι πολύ περίεργα. Μία ημέρα ακριβώς πριν τη δολοφονία μου είχε πει ότι “αν πάθω κάτι, έχω κάποια χρήματα μέσα σε ένα βιβλίο και έχω και τους κωδικούς του κινητού μου και το Pin των καρτών”. Αυτά δείχνουν φόβο. Και να είχε απειληθεί δεν θα το έλεγε, γιατί πάντα κοίταγε να μας προστατέψει», ανέφερε στη συνέχεια, προσθέτοντας ότι:

«Είχε πάρα πολύ σοβαρές υποθέσεις, δεκάδες υποθέσεις, οι οποίες ήταν και με μεγάλα ποσά, όλες. Υπάρχουν στοιχεία τα οποία είναι στην κρίση του δικαστηρίου. Η εμπλοκή του Σοροπίδη, του φονιά, είναι δεδομένη αλλά είχε συνεργούς. Θα καταθέσουμε τα στοιχεία, ό,τι έχουμε βρει και η δικαιοσύνη θα κάνει ό,τι μπορεί. Από εκεί και έπειτα είναι στο χέρι της δικαιοσύνης».