Νέα τροπή στο θάνατο του Αλέξανδρου Ζαχαριά (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέα τροπή στο θάνατο του Αλέξανδρου Ζαχαριά (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενημερώθηκε: 24/07/19 - 20:54

Τροχαίο Αλέξανδρου Ζαχαριά: Μια αποκλειστική μαρτυρία που φέρνει στη δημοσιότητα, ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του OPEN, δίνει μια νέα συγκλονιστική τροπή στην υπόθεση του θανάτου από τροχαίο του γιού του ιδιοκτήτη της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων παιδικών παιχνιδιών «Ζαχαριάς», Αλέξανδρου Ζαχαριά.

Μιλώντας στον ρεπόρτερ του OPEN Αλέξανδρο Καλαφάτη, ο οδηγός του προπορευόμενου αυτοκινήτου στο τροχαίο στον Άγιο Στέφανο, αποκάλυψε ότι ο νεαρός οδηγός έπεσε πάνω σε δέντρο, στην προσπάθειά του να μην πέσει στο αυτοκίνητό του, στο οποίο βρισκόταν ακόμα ένα άτομο.

 

«Εγώ έχω να πω γι’ αυτό το παιδί, πιθανότατα φοβήθηκε μη με χτυπήσει, δηλαδή, στην ουσία έχασε τη ζωή του προσπαθώντας να μη χτυπήσει εμάς. Δηλαδή μέσα μου είναι στεναχώρια μεγάλη, έσωσε εμένα και την πεθερά μου. Πιστεύω ότι έτσι όπως ήτανε ένα δέκατο να ήταν, δεν μπορώ να υπολογίσω το χρόνο, έτσι και μας χτυπούσε θα είμασταν και εμείς νεκροί», λέει και συνεχίζει κ. Γιάννης από τον Άγιο Στέφανο: «Δηλαδή, απέφυγε εμάς, σωθήκαμε εμείς και σκοτώθηκε το παιδί. Θεός σχωρέστο αυτό το παιδί έχασε τη ζωή του ίσως γιατί πιθανότατα σκέφτηκε ότι μπορεί να χτυπήσει και μένα. Έχω στεναχωρεθεί λες και είναι δικό μου παιδί».

Όπως περιγράφει Ο άνθρωπος-κλειδί του τροχαίου δυστυχήματος, ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς αρχικά προσπέρασε ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια βγήκε σε μία μεγάλη ευθεία του δρόμου. Εκεί είδε το αυτοκίνητου του κ. Γιάννη να έχει βγάλει φλας με σκοπό να στρίψει αριστερά. 

Ο άτυχος 23χρονος δεν μπόρεσε λόγω της μεγάλης ταχύτητας να αντιδράσει, έκανε έναν ελιγμό και έπεσε πάνω στο δέντρο. 

Ο κ. Γιάννης περιγράφει συγκλονισμένος όλα όσα έγιναν: «Ανεβαίνω την Τραπεζούντος και είναι να στρίψω για να πάω στο μαγαζί της γυναίκας μου. Έχω βγάλει φλας και σιγά σιγά, πολύ πιο μπροστά, για να στρίψω. Την ώρα που στρίβω και μπαίνω μέσα στο στενό στην Παύλου Μελά, ακούω ένα δυνατό θόρυβο, ένα μπαμ τρομερό. Σταματάω επί τόπου και βλέπω καρφωμένο ένα αυτοκίνητο μέσα σε ένα πεύκο. Έβγαζε βέβαια καπνούς από κάτω το αυτοκίνητο. Κοιτάζω μέσα βλέπω έναν άνθρωπο πεσμένο»